Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Hvala! Zanimivo, da tudi zadnje menjaš tako hitro... Meni se zdijo ti serijski zadnji čisto fuč pa jih glede na slike pelko še nebi menjal. Si dal kakšno športnejšo naluknjano verzijo zimmermanov?
-
Stopim v eno pisarno, pa sodelavec (možakar tik pred penzjonom) začne: - "Glej ti ta mali oglas: prodam žensko, poročeno, oblečeno,... ... ... Aja, ne, čakaj, ... ah, nič, pozabi." V oglasu je pisalo: prodam žensko poročno obleko...
-
I own a silver vehicle and a black vehicle owns me. The black one demands attention, washing, detailing, waxing and an occasional dinner out at a nice restaurant. The silver one demands nothing and it looks just fine. I think the black vehicle is taking advantage of me, and the silver car is more my style. We can go out for a drive without her makeup and she looks fine. If I want to take the black one out, it is three or four hours in the "bathroom" to get ready...
-
Pobrano iz FB ... FDownloader.Net_AQPrQuB_gF1olIQ-yeIIcc94KI0_5Of6y_-BFIS40wTq8Qx_jbrbevbxR40F16fRAvzsrpEv4-FUmxQ0cndbOUcFYaC7GXZPVw0m_zetiuciIA_720p_(HD).mp4
-
Sej naceloma bi bil dovolj za vecino poti ze Smart ... Samo zal nimam toliko denarja viska, da bi imel vec avtov... enega za vsak dan... drugega za ob nedeljah, trejtega za na dopust ... ...Zao je treba narediti kompromis... in zaenkrat je edina omejitev dozina garaze ... Pa seveda morajo tudi druge zadeve biti meni vsec ...
-