Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Prodajam Mazda 3 (2019 –) originalno korito tovornega prostora https://www.mazda.si/lastniki/originalni-deli-in-dodatna-oprema/dodatna-oprema/details/korito-tovornega-prostora/BDENV0370B/MAZDA3/2023-04-01/ V brezhibnem stanju. Cena 60€. Lokacija Maribor vendar se lahko dogovorimi tudi za pošiljanje ali prevsem kje na poti. Hvala in lp, R.
-
Imam 2 obvestili mestnega redarstva "v dobrem", no za enega vem da je malenkost in bo polovička 20 cekinov, drugi pa je uganka in bom zanj okrivil Netopirja, hitrost in lokacija pa zaenkrat še neznanka, heh
-
Glede na to, da imam precej neprijazen teren za kosilnico, sem zaenkrat zadovoljen… Sicer sem sedaj šele trikrat kosil različna območja… Prvič samodejno… drugič pol samodejno in potem sem videl, da gre hitreje, če jo sam upravljam daljinsko… Sem pa sedaj dokupil še game controller, da je lažje upravljanje (s pravimi joystiki in ne preko virtualnih na touchscreenu). S tem gre pa zelo hitro… Med samodejno košnjo se je kar nekaj vrtela in izogibala drevesom… Moram se še malo poglobiti v nastavitve, ko bo čas za to.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)