Skoči na vsebino

Pojamrajte no malo, ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?e rab? ti zrihtam cifro ene iz ?kofje Loke,..velik velik cenej varjanta,..isto z vsemi papirji

Rabim, dej po?lji na PM. Hvala.

>Aaaaaaabsolutno preve?, meni je naredila projektantka predra?un za na?rt (prav tako vklju?uje vse do gradbenega dovoljenja) 3600?, pa da nebo? mislu da je to kak?na mala hi?ka, govorimo o 250+ kvadratih, tako da razmisli malo. :ne vem:

Mene vem da nebi ve? videl <_<

Dej mi ?e ti cifro po?lji na PM.

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

• Odgovori 1,4k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Dons se mi pa n??????????? ne da. :( A je ?e kdo tok len k jz? N?... grem si kofe skuhat... :ne vem:

Napisano

Dons se mi pa n??????????? ne da. :( A je ?e kdo tok len k jz? N?... grem si kofe skuhat... :ne vem:

Men tud ne, pa sm enga kofija ?e spil... Pa ?e v CE moram it popoldne... Dolga bo.

Tko, pojamral sem... sramezljiv:(

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Men tud ne, pa sm enga kofija ?e spil... Pa ?e v CE moram it popoldne... Dolga bo.

Tko, pojamral sem... sramezljiv:(

Joj jz pa v?eri popoldne v CE oz. oklica CE... Po AC sem ?la, pa sem rabila cca. 1h! :( Tok kamionov pa prometa pa ?e ne...
Napisano

Joj jz pa v?eri popoldne v CE oz. oklica CE... Po AC sem ?la, pa sem rabila cca. 1h! :( Tok kamionov pa prometa pa ?e ne...

Ja s temi kamioni je zadnje ?ase res noro. Sam sem to opazil na relaciji LJ-Nova Gorica, no samo tam je tako ali tako ozko grlo dokler ne bo odprta AC :whatever:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

dons morm pa ?e js mal pojamrat,..

sm na "bolni?ki", ker sm bla dons zjutri k da bi se en partonski valer ?ez mene zapelu <_<

?e vedno angina + teta (auuuu) + glava boli,...

ata je ?e vedno na intenzivni, ker je zdj staknu ?e bakterijsko plu?nco in ?e zdravil ne najdejo tapravih + tega je baje staknu ?e sepso in ?e ledvice ma v slabem stanju :(

aja pa ?e izpit mam dons,..ni treba posebi poudarjat da nimam blage veze a ne <_<

ah ja,..bo bol?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Good luck :bravo:

ja hvala,..sicer mi ne bo n? pomagal,..ker je zdle bil stric pr atu in so mu baje odkril ?e raka na ?revesju (sicer ne vem od kje to, ker v soboto ga ?e ni mel k so ga pregledal),..tko da sm totalno u kurcu in se bom pomoje sam podpisala pa ?la :(

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

ja hvala,..sicer mi ne bo n? pomagal,..ker je zdle bil stric pr atu in so mu baje odkril ?e raka na ?revesju (sicer ne vem od kje to, ker v soboto ga ?e ni mel k so ga pregledal),..tko da sm totalno u kurcu in se bom pomoje sam podpisala pa ?la :(

Objavljena slika

Napisano

Poleg tega, da vecina ne zna peljat po rondojih sem opazil se to lasntost: sebicnost + aroganca na "zadrgah"..torej nalasc ne spustijo, da se prilkljucis noter...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Poleg tega, da vecina ne zna peljat po rondojih sem opazil se to lasntost: sebicnost + aroganca na "zadrgah"..torej nalasc ne spustijo, da se prilkljucis noter...

Neeeeeee sploh ni to! Fora je da v tej dr?avi folk sploh ne ve kaj je to "zadrga"! <_<
Napisano

Jah to pa zato k ji po doma?e re?ejo kr fr?lus! :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

tole pa res niso dobre novice :(

33112_1.png

Napisano

Zdaj me bo zenski del foruma grdo gledal, ampak.... kako so mi zdej doma babnce uspilale, bi kar use naseskal.... zadnjic so kaze pogruntale da so "smarter than the average bear", in so sle prckat okoli tusa.... no ura je pol enih zjutri, jutri zjutraj navsezgodaj moral laufat na poroko, jest pa poplavo v bajti in se zdej zbiram/lovim vodo v dveh stukih....... :angry:

Pol pa naj se kera rece, zakva pa mamo vas dece.... da drek kidamo za vami... po nagi ritu use!!!!

Prav se tega se mi je manjkal, po ze tako zelo usranem tednu.... :angry:

Ampak se ze mal bolj pocutm, ko sem spravil jezo is sebe.... :unsure:

Napisano

Ta veseli december pa o?itno dostim ljudem kajle tala :ne vem:

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Labi kdaj ?tartava, hmal al prec :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Zadnja sporočila

• Tole so različni renderji verjetno celo narejeni z AI. Zakaj bi se o tem pogovarjali, ker tole je pač zgolj nabijanje kaj bi bilo, če bi bilo. 
    • Fak, a ti razumeš razliko, kitajska vlada jim plačuje za vsak prodan avto... tudi za tistega, ki gre v izvoz al pa obtiči na ogromnem parkirišču. Za besedo nelojalna konkurenca še nisi slišal? Še ne dolgo nazaj je bil prehod na EV-je označen za ekološko dejasnje, a zdaj ko jih pa kopičijo na parkiriščih, kjer se večina sploh ne bo prodala se pa o ekologiji ne pogovarjamo več. Neverjetno kako so EV fani tako hipokritski glede tega. Izjavljo samo stvari, ki jim gredo v njihov prid pa samo toliko časa kot jim ustreza. Dvolično do konca.   Kitajci so vso začetno znanje enostavno pokradli, skopirali, sicer veliko po neumnosti in pohlepu zahoda. Ampak vseeno, to so amoralna bitja. Zdaj pa vse viške denarja, ki ga na začetku niso porabili za razvoj lahko uporabijo v nadgradnjo obstoječih tehnologij in v trgovski vojni proti tistim, ki so jim omogočili tak razcvet. Lepo se vidi kako capljajo pri ICE motorjih za zahodnimi izdelki, a pri EV-jih pa so seveda spredaj, ker tukaj je bilo najlažje zahod prehitet, ker smo praktično vsi štartali skoraj iz istega izhodišča a kitajci so imeli veliko prednost saj imajo rude, litij, redke zemlje na razpolago v takih količinah, da lahko enostavno zajebejo vse.    Seveda gorijo tudi Evropski hibridi in EV-ji, ker so ... pazi zdaj to... večinoma baterije narejene kje?    Pa še nekaj - kitajski avti so narejeni za življensko dobo 5-7 let.  Tako kot vse ostale kitajske stvari. Ne zanima jih servisna mreža, ne zanima jih aftersale usluga. Izdelke tako hitro menjajo, da rezervnih delov po nekaj letih praktično ni za dobit.    Sicer pa... probaj pa ne pozabit poročat kako je šlo po 5 letih lastništva kitajca.    
    • Če bo res takšna potem začnem redno igrati loto....  ali pa se bo moja boljša polovica začela prodajati, HE HE HE
    • Jah, Boss, tole "politično" jamranje v stilu "Kitajci so grdi", pa spet ne bo pilo vode. So vseh sort, tako kot tudi Američani, Slovenci, Evropejci.   Bom komentiral samo avtomobilsko industrijo. Kitajci so naredili načrt delati najboljše EV za dosego svetovne prevlade. In jim prekleto dobro kaže. Evropska avtomobilska industrija se bo morala pa zamisliti in krepko pljuniti v roke, ker tole precenjeno plastiko in pokvarljive avte, ki jih delajo po tekočem traku, tudi ne bodo mogli več vsakemu Janezku prodati. Jaz zase ne morem več 100 % reči, da kitajskega avtomobila pa nikoli ne bom kupil. Če bi izbiral ta hip, bi verjetno izbral kitajski avto, vsi očitki gor ali dol.   Prav zjutraj sem se spomnil na zgornji video, ko sem se peljal po gorenjski avtocesti v Ljubljano. In je bila kolona, ker se je en mojster z VW ID.7 zagozdil v prikolico tovornjaka. Pol havbe harmonike ... Zdaj ne vem, ali je računal na "vsemogočnega" avtopilota, tudi zračne blazine ne vem, če so bile odprte ... Skratka, stvari, ki so opisane v videu, se dogajajo dobesedno vsem proizvajalcem vozil.   Gorijo tudi evropski EV, ICE in še posebej hibridi. Na parkiriščih po Evropi se tudi kopičijo EU-avti. Neregistrirani in registrirani. Finte z eno- ali nekajdnevnimi registracijami pa so Kitajci pobrali prav od Evrope, ki je začela s to prakso. Še pri nas najdeš znamke, ki so delale več kot tretjino prodaje na tak način - enodnevna registracija, potem pa izvoz rabljenega s popustom iz države.   Imamo Slovenci lep pregovor - le čevlje sodi naj kopitar.
    • zakaj mi ni glih vseeno, ko @Slivka omenja lopato, ki bi jo rad sprobal na meni    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.