madmax Napisano 3. december, 2007 Prijavi Napisano 3. december, 2007 Na naslovu http://www.pegan.si lahko oddate glas podpore za gimnasti?arja Alja?a Pegana. Ker zaradi gimnasti?nih pravil Alja? ne more nastopiti na Olimpijskih igrah prihodnje leto v Pekingu, se zbirajo podpisi, s katerimi bosta GZS in OKS posku?ala vplivati na to, da bi Alja? dobil posebno povabilo organizaterjev (wild card). Ve? podrobnosti o akciji na spletni strani. Citiraj
BOJČ Napisano 3. december, 2007 Prijavi Napisano 3. december, 2007 Sem oddal svoj glas ?e ve? kot mesec dni nazaj. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 3. december, 2007 Prijavi Napisano 3. december, 2007 No,pa je dobo ?e mojga,ker ta pravila so pa res brezvezna. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 3. december, 2007 Prijavi Napisano 3. december, 2007 Jz sm tut oddau svoj glas! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 jaz tud Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.