rdomin Napisano 12. december, 2007 Prijavi Napisano 12. december, 2007 Lep pozdrav vsem ljubiteljem znamke Mazda, moj prvi post na tem forumu je povezan z mojo prvo te?avo pri moji M6. Avto je diesel in ima 125kkm Sklopka spodrsava in glede na serviserja obstaja bojazen, da je zani? tudi vztrajnik. Nova sklopka stane 417EUR +5 ur dela + zagotovo bodo pri?teli ?e kaj. Na servisu so mi rekli, da neorginalne sklopke ?e ni, oziroma da je ena, vendar ne zdr?i dosti in je ne bodo vgradili. Zagotovo kdo od foruma?ev to lahko potrdi ali ovr?e. Hoćem pa re?i, da ni samo te?ava denar, temve? tudi zaupanje v servis - to sem izgubil pri prej?ni znamki (VOLVO), ko se me prena?ali dehidriranega okoli alpskih izvorov vode. Imam pa tudi rezerviran termin v petek za menjavo. Citiraj
LabiGT Napisano 12. december, 2007 Prijavi Napisano 12. december, 2007 Probaj poklicat se Motomat Mogoce ima Sachs (ki je zelo ok firma) sklopko za Mazdo 6. Ceprav mocno dvomim, da jo bojo znali do petka dobit. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
handan Napisano 12. december, 2007 Prijavi Napisano 12. december, 2007 tip prodaja na avto netu tip prodaja sklopko za 300 eurhttp://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=1607694 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.