chercc Napisano 16. december, 2007 Prijavi Napisano 16. december, 2007 pozdravljeni!imam eno te?avo!po pol leta brezhibnega delovanja, mi je moja lubica(mx-3 v6) prvi? pokazala zobe in mi je crknu akumulator, zdj me pa zanima ?e je kak?na varianta, da se akumulator da zamenjat brez da bi dol ?ravfu tisto pre?no ?tango(stabilizator al wtf se temu re?e), ker se vijaki ne dajo obrnit.sm sku?u vn potegnit akumulator, pa nikakor ne gre.help me Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 16. december, 2007 Prijavi Napisano 16. december, 2007 Poskusi zra?ni filter stran od?ravfat ?e bo tako ?lo, samo ti ima? verjetno ?e vse tiste plastike za hlajenje aku zravn in bo ?lo bolj na tesno. Citiraj
wiperboy Napisano 18. december, 2007 Prijavi Napisano 18. december, 2007 pol pa poskusi od spodnje strani avta Citiraj gremo na?i.....
mazda_mx Napisano 18. december, 2007 Prijavi Napisano 18. december, 2007 Cel problem odvit 6 matic, ki drzijo stango. Ce ne bo slo drugace pa na servis (tam imajo pnevmatsko orodje). Ali pa ce poklices kaksenga kolega ki ima vec moci v rokah da bo odvil vijake. Citiraj
qwerty Napisano 18. december, 2007 Prijavi Napisano 18. december, 2007 leseno kladivo & klju? pa veselo na delo ahtaj prste Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.