Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
To mene moti pri novih Mazdah... umikajo se od želja in potreb kupcev in se oddaljujejo od jinba ittai. Tako je vedno, ko odločitve finančnikov povozijo odločitve dizajnerjev. Pri uporabi gumbov se skoraj ne moreš zmotit in jih uporavljaš več ali manj intuitivno. Probaj to počet na ekranu, pa da je še cesta slaba... misija nemogoče. Tista z napisom mazda na volanu namest logota je pa tolk iz trte zvita.... 🤣
-
Ja, @Boss, imaš prav. Podnevi brez luči je le drugače. Ko je tema, se pa jaz raje ne vozim po cesti, čeprav imam luč spredaj/zadaj. Prevelik riziko glede na današnjo vozniško kulturo.
-
Ja zato, da se kam pride, če še ne veš... Dolenjci oprostite mu saj ne ve kaj piše... 🙏😉
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Sicer sem štromar, ampak moja najdražja je biologinja z doktoratom, sam se zato poleg vsega ostalega dobro spoznam tudi na biologijo! Vsa bitja so skupek tako podedovanih in pa tudi zaradi okolja pridobljenih lastnosti. Cigoti so podedovali odtenek temnejšo kožo, zaradi česar mi niso všeč. Njihov način obnašanja pa ni podedovan. Okolje je tisto. Kako hudiča nihče ne opazi svetlobna leta razlike med enako temnimi cigoti v Prekmurju in taistimi brazilci na Dolenjskem? Na Dolenjskem se obnašajo povsem drugače, po moje, ker so v družbi z Dolenjci. -
Ti se za pokrovčke sekiraš.... 🫣 Kupiš zelo lepe feltne in nebo noben pokrovčke gledal👍aja pa 18tke morjo bit.... 😁
-