Skoči na vsebino

Mazda 6 - strokovnjaki svetujte

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Najprej lep pozdrav vsem skupaj!

Torej, ?e kak?nih 8 let imam Mazdo 323f, letnik 1996 (se priporo?am, da me nekdo razsvetli okoli kratice ba :) ), in s te?kim srcem jo bom po?asi moral zamenjati.

V mislih sem imel sicer nakup nove Mazde 3 (s 4 vrati), zdaj pa sem naletel na sumljivo ugoden oglas za Mazdo 6.

http://www.bolha.com/oglas2193957

Ker vidim, da je na tem forumu nekaj pravih stru?kotov, bi vas prosil za va?e mnenje in komentarje glede lepotice iz oglasa. :)

Lp, D

Napisano

Se opravi?ujem, nisem nameraval preve? smetiti, vendar sem prosil za pomo? pri doti?nem oglasu.

Iskalnik mi ?al ni bil v veliko pomo?, saj pod iskalnim geslom "mazda 6" ne ponudi nobenih najdb.

Lp, D

Napisano

Meni se pa to ne zdi ?isto ni? ugodno za 03 letnik. Oz. zelo drago.

Glede na to da je letos ?e nov model pr?u , bodo cene ?e mal padle

Napisano

Mam prijatelja ki ima M6, l.07, 48 prevo?enih kilometrov km, bencinar 1.8, prakti?no nova ?e s folijami,

facelift, sicer z nem?ije (preverjeni dilerji) za 16.500 eur, tko da ta tvoja ponudba ni ravno najbolj?a,

dobro premisli pred nakupom - 2300ccm ne porabi malo

lp

retail

Napisano

Po moje je cena odlo?no previsoka, je pa res, da je odvisno na katero stran se postavi?.

Moj nasvet: V primeru, da je z avtom res vse ok, bi ga jaz na tvojem mestu kupil samo v primeru, da bi ga imel namen obdr?ati dalj ?asa in da ti je resni?no "pisan na ko?o", sicer ne.

Lp

Boj?

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

... pozdravljen...

Cena je roko na srce, za 2003 letnik kar visoka, navsezadnje je to 5 let star avto.... <_<

Druga?e sem mi pa tudi poraja vpra?anje ?e je to res oprema GT... zakaj?? Ker kot je iz slik razvidno nima usnjenih sede?ev, kar pa za GT skoraj zagotovo lahko trdim da ima serijsko....

Tolk....

LP daVid

Feel free....

Napisano

Vsi 2.3 so GT

In GT nima serisjkih "leder zicev"

Je pa res mal drag

tako je !

moja je tudi GT, pa nima ledra...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Hvala vsem za odgovore...bom videl, zna se zgoditi, da jo kar vzamem.

Je pa dobro, da vem, da imam o?itno kar nekaj manevrskega prostora pri glihanju cene. :)

Lp, D

Napisano

Pomoje jo najprej orng stestiraj, da vid? kok ti avto tut v praksi ustreza, da ti nav pol ?ou! <_<:bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Avto sploh ne zgleda slabo,poglej kje je kupljen, prvi lastnik pa to, pa na servis vpra?at,da ti povejo kaj se je dogajalo z njim v teh letih, mogo?e je kak?en ? preve?,ma po moje se da ?e marsikaj zmenit.. :P

Le koraj?no! :bravo:

Napisano

Za moje pojme odlo?no predrag.Za kakega jur?ka ti mora spustit,ker ga ?e kar nekaj ?asa prodaja. ;)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• @tommzy, kaj takega? Meni eden najboljših avtov - Kadett E 1.3 S.     
    • @Alex   In še kdo si narobe razlagate vso to moje pisanje.  Daleč od tega, da mi avto ne bi bil všeč.  Če mi ne bi bil ga ne bi kupil.    To je menda lahko jasno vsakemu.  Ne takšnega avta še niso naredili. Popolnega. Ne zame ne za druge. Pri vsakem se kaj najde.   Po testni sem se odločil za Mazdo, ker me je vožnja, motor prepričala. Kot tudi kvaliteta notranjosti.    Pripravljen sem bil "požrt" manj placa v drugi vrsti.    Pa se je po 16.000 vendrale pokazala druga (slaba) stran Mazde.  Ali pa sem jaz naletel na slab primerek.    Ko pa berem po spletu in predvsem tujih forumih mnenja lastnikov pa vidim, da nisem edini s temi problemi.    Recimo primer delovanja matričnih luči v slabših vremenskih pogojih... Po brskanju sem ugotovil, da mi lahko na servisu 100x flashajo software kamere oziroma kalibrirajo pa ne bo nič boljše ker nisem edini ki je to opazil.    Ta sistem je v Oplu deloval neprimerno boljše in ga ni vsaka kaplja, dež zmotil...   Pravtako klima ki je v tem zelo švoh. Sploh avtomatika...    Ampak tega na testni nisem mogel preizkusit...    Ne matričnih pa tudi take vročine ni bilo.    O vzvratnih ogledalih vemo da je hiba... Tega prej nisem vedel...    Malo pa me je "presenetila" škripajoča notranjost. Vse bolj škripa na več koncih.    Sedaj na random vsake toliko nekje v armaturi ali v stropu pokne kot takrat ko kamenček prileti v šipo... Nisem še lociral...    Na slabi cesti še posebej zjutraj ko še ni vročine pa že vse ropoče.    Očitno sem naletel na slab primerek...  Nimaš kaj.    Pa ne narobe razumet... Drugače mi je avto zelo všeč.    In tudi pri oplu je bila kakšna malenkost ki mi je živce parala ampak je bilo teh stvari veliko manj kot pri tej Mazdi.    Saj pravim, da na moje začudenje je bilo od novega malo ali nič problemov z astro proti CX30.    Bom videl kako bofo odreagirali ob prvem servisu... Če bom naletel na gluha ušesa mi pač drigega ne preostane kot, da menjam...   Škoda ker avto se zelo dobro vozi, je ravno prav oddaljen od tal in zame dovolj prostoren.    Pa še eden lepših na trgu v svojem razredu...    Bomo videli kakšen odziv bo na servisu.    Vem, da je motor zanesljiv in ni nek kavni mlinček vendar se je pri moji Cx30 nabralo kar nekaj minusov...   
    • Samo imam občutek, da niso še naredili tako dobrega avta, da bi bilo zanj vse ok. 😉
    • @tommzy, izgleda, da imaš smolo, sranje od avta, se zgodi. Imaš pa hkrati super priložnost in se ga znebiš - koliko doplačaš za 2 tedna staro Vitaro, prevoženih 650 km? Mamo sem včeraj peljal v trgovino in je dejala, da je kot piksna. Na Mazda forumu si pomagamo.     Cena po ceniku v akciji: 25.950 200 priprava 490 vlečna kljuka ___________________ 26.640 €       Suzuki Vitara 1.4 BOOSTERJET HIBRID ELEGANCE ALLGRIP, letnik:2026,25950 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.