Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zdravo.

Ravno danes sem zamenjeval lu?ke za osvetlitev ?tevca in srednje konzole. Na teh lu?kah so nekak?ne gumice oziroma "kondomi" :D. Zanima me ?e kdo ve, kje bi lahko to kupil? Razen na servisu seveda. Ali pa ?e kdo ve kako se temu to?no re?e. Nekaj sem iskal po e-bayu vendar nevem kako naj napi?em.

Hvala.

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Te 'kondom?ke' dobi? v BTC-ju v ve?ih trgovinah z avtodeli. Mislim, da jih imajo tudi v A3Mju. Samo tolk, da ve?. da kmalu zbledijo-zgubijo barvo...tko, da ne priporo?am. Bolje je kupiti nove ledice v barvi, ki si jo ?eli?.

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Kolega je v konradu kupu barvo za ledice in jih pobarval v rde?e...

In ?e dve leti svetjo OK, vse je rde?e...

Se pa strinjam da je najbolje kupit barvne diode...

ELDO_323f
Napisano

Hvala lepa za napotek. Pri A3M jih imajo res na zalogi. Vzel bom pa te, ker so tak?ni kondom?ki bili ?e v ?tevcu in pri A/C konzoli.

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Znana napaka na Mazdah.   Najbolj žalostno pa je to, da se tole že več kot 10 let dogaja.   Jaz imam na svoji 6-ki že tretje motorčke na obeh ogledalih, zaenkrat mi delajo.
    • Evo da ne boste rekli, da se izmišljujem...  To je danes v garaži po zaklepu ko sem iz službe prišel. Zadnjič pa sovoznikov. Imam posneto in shranim do servisa ki bo tako ali tako kmalu.  VID_20260623_150701.mp4  
    • Važno da je lepo, pa tudi če ne hladi. 😂 
    • Starejši gospod je bil povabljen na večerjo k dolgoletnemu prijatelju. Čudovito se mu je zdelo, ko je njegov prijatelj vsakokrat, ko je ogovoril ženo, uporabljal vzdevke kot srček, ljubezen moja, draga, bučka, itd. Par je bil poročen skoraj 70 let in seveda sta bila še vedno zaljubljena. Ko je bila žena v kuhinji, se je nagnil k gostitelju in ga vprašal: - "Mislim, da je to čudovito, da še po toliko letih ženo vedno kličeš s temi ljubezenskimi vzdevki." Starec je sklonil glavo: - "Moram ti povedati resnico: njeno ime sem pozabil pred kakšnimi 10 leti, zdaj pa me jo je na smrt strah vprašati, kako ji je ime..."
    • Tudi po moje je klima (oz. bolj nastavitev usmerjanja in pihanja zraka) slabša stran 30-tke, ker se nastavitev zapiranja in usmerjanja prezračevalnih rež ureja istočasno z enim "gumbom" in je veliko slabša kot v 6-tki.   
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.