Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Od sportman333 · Napisano
Resen odgovor nazaj, sem kar nekaj let [5] vozil dizla ki je bil bisteno boljši od Mazdinega, cccc🤣, sorry....tako to pa malo za hec🤓, se pa strinjam z zapisom👍, sam sem imel v cca 120k km prevozenih z dizlom 2.2 140km pov porabo okrog 6.5.....ampak sem bil med hitrejsimi (vsaj mislim) na relaciji LJ-PO, 2X na dan 5 let....(v vrhniski klanec mi niti Policija s provida passatom ni sledila, cccc....no so me pol na izvozu za cerknico ustavili🤣🧐)... -
Jaz imam zastojn na Suunto aplikaciji in na Stravi ker sem sub, sam sploh ne uporabljam več. Tilen Vrčon went mountain biking for 4:58'41 MAPS.SUUNTO.COM 75.8 km 4:58'41 15.2 km/h 3946 kcal 150 bpm Recimo tako prikaže.
-
Se je našel en programer, ki ponuja free izdelavo 3D flyover (to, kar dela Relive, ampak je žal skoraj vse zaklenil v zastonj varianti). Klik na: Cinematic Flyovers MAPDIRECTOR-APPLICATION.VERCEL.APP Fly over your tracks, tell stories, animate stuff and export to pixel-perfect video. Built for Athletes, Storytellers and Adventurers. Izdelek:
-