dana Napisano 2. junij, 2008 Prijavi Napisano 2. junij, 2008 torej kupujem avto in me zanima vzdr?evanje mazde 6(ne nov model) najbolj me seveda zanima poraba za 1.8 bencinski motor? koliko je pribli?no redni servis? Citiraj
Jest Napisano 3. junij, 2008 Prijavi Napisano 3. junij, 2008 torej kupujem avto in me zanima vzdr?evanje mazde 6(ne nov model) najbolj me seveda zanima poraba za 1.8 bencinski motor? koliko je pribli?no redni servis? Glede porabe poglej tukaj >> http://www.poraba.com/avrage_car.php?searcht=582 Redni servisi pa so odvisno od stevila kilometrov... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
R_sport Napisano 25. junij, 2008 Prijavi Napisano 25. junij, 2008 Jaz imam 1.8 benz motor in poraba je nekaj malega ?ez 8 litrov (60% relacija / 40% mesto), kar je za ?estico, ki ni ravno majhen avto zelo ugodna poraba (sploh pa glede na to, ko sli?im, da folku tolk pijejo razni clioti 1.4 ipd.). Kar se pa servisov ti?e, tako kot je @Boss povedal, kar je pa najbolj va?no je pa to, da pri tem motorju ni velikega servisa, ker ima verigo (servis ?ele pri 240.000 km). Pri 100.000 km (ali po 6 letih, kar pa? prej pride) so le sve?ke za menjat, ostalo pa isto kot ponavadi (olje, filtri,...). Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.