Skoči na vsebino

Kam na dopust?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Torej, kam greste ali ste ?e bili na dopustu?

Kje je bilo najlep?e, kam bi ?e ?li, kam nikoli ve?, kje je poceni, kje ni in tako naprej.....

No, mene zanima, ?e je ?e kdo bil v ?ibeniku (Solaris) in ?e, kako je bilo...minusi, plusi.

Tnx :)

Icewoman is here!
Napisano

Torej, kam greste ali ste ?e bili na dopustu?

Kje je bilo najlep?e, kam bi ?e ?li, kam nikoli ve?, kje je poceni, kje ni in tako naprej.....

No, mene zanima, ?e je ?e kdo bil v ?ibeniku (Solaris) in ?e, kako je bilo...minusi, plusi.

Tnx :)

Otok Krk je tanajtabolj?e :bravo: smo bli tudi na Pagu pa nwm kak fajn :whatever:

If in doubt, flat out... 

Napisano

1. Murter :wub:

Super lepo, dokaj mir, tau?nt oto?kov okoli, Kornati na dosegu, ugodno. Pa ?e blizu ?ibenika je :) In pa cca. 4h iz LJ.

Sem grem sept. za 14 dni in mogo?e ?e julija.

2. Primo?ten

Naaaajlep?i kraj pred Splitom. Res je lepo :) Ostalih info ?al nimam. Priporo?am.

Poleg Murterja grem pa ?e na Pag (beach party ne?to), v Savudrijo delat in najverjetnje v Gr?ijo (Krf ali Ios) tut mal delat :)

Napisano

1. Murter

Kam hodi? to na Murter,ker jaz sn bil tam ?e ziher 10x,pa ga kr dobro poznam. ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Men tut Krk ni O.K.! :ne vem:

Od bli?jih otokov priporo?am Lo?inj, od mal bolj oddaljenih pa Kor?ulo ali Hvar, ki me je total fasciniru! :ljubezen::ouje:

Mene pa mika Mljet in to v smislu totalnega dopusta, da se res spo?ijem za nov ?iht! :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

otok Pag - Novalja - Zrće definitivno super lokacija za ?urke in samske :danzoman:

prav tako Italija Rimini je meni zelo v?e? oz. San Marino

potem ?panija Lloret de Mar in Barcelona tudi party all the time baby :vesel:

Napisano

A v Solarisu ?e nil nih?e? Predvsem me zanima (ker sem nekje sli?ala), ?e se tam res v ta zaliv izliva kanalizacija in je posledi?no tam nevzdr?no zaradi komarjev? :(

Icewoman is here!
Napisano

Kam hodi? to na Murter,ker jaz sn bil tam ?e ziher 10x,pa ga kr dobro poznam. ;)

Jest sem bla narejena tam :D

Druga? pa hodmo v Jezera, privat, ker mamo lahko ?oln 50m od apartmaja.

Smo bli pa tut ?e ene parkrat v kampu Lovi?ća. Men je tooook lepo tam :rolleyes:

Kje si pa ti?

Napisano

Jest sem bla narejena tam :D

Druga? pa hodmo v Jezera, privat, ker mamo lahko ?oln 50m od apartmaja.

Smo bli pa tut ?e ene parkrat v kampu Lovi?ća. Men je tooook lepo tam :rolleyes:

Kje si pa ti?

Kak?en ?oln pa mate :D

Napisano

Kje si pa ti?

Najve?krat sn bil v Betini,pa tudi na Slanici in pa prav v Murterju kot kraju.Poznam pa tudi Jezera ja. ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

@Marko mx3: Tazga arde?ga, ko mazda ferrari gumenjaka :D pa 30 konji?kov gor pa gasaaaa :) Zodiak drga?.

@Poky: Wa, super super. Slanica je lepa. Mah cel Murter je lep :D

P.S.: Ne dela mi mo?nost citiraj :(

Napisano

Hvar, Hvar in ?e enkrat Hvar :ljubezen:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

P.S.: Ne dela mi mo?nost citiraj :(

Mora? kliknit na odgovori, pa bo.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Mora? kliknit na odgovori, pa bo.

Ni panike. Dons je ?e uredu. U?eri se mi je pa samo *blank* pokazalo.

Hvala vseeno.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• @Alex Malo bolj prečekiral-dejansko so te v zgornjem linku še najprimernejše oz. najbližje odščipnejo...pač edine take Knipexove t.i."flush cut" ščipalke. Ostale so praktično vse bolj za elektroniko,ali za plastiko.   Ampak-PAZI!!! Kot sem že napisal-"do not cut steel"-torej le za mehke kovine-baker do fi-6mm! Če pa rabiš za jeklo ipd. pa kakšne od tistih zgoraj predstavljenih. Meni se najbolj dopadejo 61 01 200,a kakor za koga-vsake imajo svoje prednosti in slabosti.   Je pa tudi res,da vsake ščipalke v bistvu ne "režejo",ampak na koncu "odtrgajo" oz. "raztrgajo"...zmogljivejše imajo za to na rezilih celo nabrušeno vdrtino,da tako lahko zagrabijo večji fi....a seveda je tu spet problem pri ščipanju tanjših žic itd...pač-idealne ščipalke ne obstajajo.... Kaj mislim z tem povedati-vem,kako kitara izgleda (sem iz glasbene družine,in nekaj let sem tudi jaz igral kitaro-klasično),in kako te prečke morajo biti na koncu obdelane,da ne režejo v dlan...v vsakem primeru boš moraj konec še obdelati,ker mora biti "perfektno"...ok-komu to govorim😄😉...gre za to,oz.,kaj bi rad povedal-po moje,če boš hotel prečko "poravnati" z vratom,boš v vsakem primeru moral ščipnjen konec prečke še na fino zbrusiti. Z takim "flush cut" bi se nekaj brušenja rešil,a ne povsem...pač kitara oz. vrat mora biti res v nulo izdelan-brez ostrih koncev prečk....po drugi strani pa prečke tudi ne smejo biti prekratke...bi najbrž grdo izgledalo🙄 Jaz bi na tvojem mestu vzel 20-stopinj "upognjene" CoBolt,ki nimajo simetričnih rezil (glej piktogram zraven navedbe 20-stopinj),in že "bližje" odščipnejo... Npr. tele Just a moment... WWW.KNIPEX.COM   Te so brez "udrtine" v rezilih in z "enostavnimi" plastificiranimi ročaji....obstajajo tudi varijante z komfortnimi ročaji itd...pač izberi po osebnih preferencah. Ali pa tiste TwinForce,ki sem jih lih predstavil...a kot rečeno-niso FlushCut. Meni npr. so bolj všeč enostavni ročaji,ker pri montaži lažje vtaknem v globok žep (vtaknem zmeraj le eno ročico),in tudi lažje izvlečem...in pri izvleku ni problemov z zatikanjem,če imam "v žepu" dve,tri ali več klešč.   Še enkrat-če pa res potrebuješ zgolj za mehke kovine,pa tiste z zgornjega linka.   Pri odločitvi,pa je fino,če lahko vidiš v živo-priporočam Žabjek v Ljubljani-imajo res veliko klešč na zalogi...a spet ne čisto vsega. Seveda so malce dražji,kot npr. najugodnejši online,a da lahko "primeš v roko"...saj veš...nič ni zastonj.   Upam,da sem ti bil v pomoč.   L.P.
    • Kako taki majstri obdržijo posel mi je res misterija.....a folk nič ne preveri preden da tako zadevo servisirati?!?
    • Zakaj si pa te ti tako gužvo delal v službi in se grenek, da dobiš Zoe?🤪
    • Ja tudi v Mariboru se je od časa ko je @godlike kupoval zamenjalo prodajalce. Branko je v penziji in sta sedaj Gorazd in Dejan.
    • Kot že napisano ob nakupu...   Jaz sem bil zadovoljen z nakupovalno izkušnjo, prodajalcem v Ferk-MB.   Na 3K popusta od Mazde sem dobil še 500€, ostali prodajalci, ki sem jih kontaktirali, niso dali več.   Morda bi še kje bila kakšna majhna razlika, dvomim da večja...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.