Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Sploh maš ti velik izkušenj s skiroji. 🤣😂
    • Zdaj ko mam kamin gruntam tud o tem, ker rabis agregat samo za nujne stvari ob kaminu.  Se mal pa bomo ko doomsday prepers...:)
    • Ravenna je lepa, je pa dokaj 'flat'   Meni najljubsi del je drugace park Casentinesi z vsemi prelazi. Marsikdo ki gre z mano je presenecen kake ceste in prelaze najdes streljaj vzhodno od Bologne. Passo Muraglione velja za toskanski Stelvio
    • Jaz sem danes testiral moj 3.5kW  agregat. No, 1x na mesec ga zalaufam za nekaj minut🫡.   Med žledom v Postojni je sodelavec z 2.2kW agregatom laufal celo hišo. Ogrevanje je imel na pelete. Vse mu je delovalo z malo logike.... Moje mnenjenje, da agregat naj je 1F, tudi , če je 3f sistem v hiši. Dovolj je cca 3kW moči. Je pa problem, če je 3f TČ.    Zadnje mesece kar priklapljam/pregledujem bat. hranilnike. Ampak za enkrat ne vidim računice🤔, razen da imaš 🤑 in da ne veš kam z njimi. Za nas v el.distribuciji pa itak z temi bat. vidimo samo nove probleme... otočno obratovanje....   Mislim, da ni razlike, ker je obračun po 15 min. blokih in nič več po zakupljeni/obračunski moči.
    • Predvidevanje in izkušnje so v takih primerih zelo pomembne.... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.