Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• WiFI on/off Na Samsungih se da to lepo uredit z "Rutinami". Za prvo rutino nastaviš pogoj lokacije (recimo obseg 100m) kjer živiš in tam telefon vklopi WiFi. Za drugo rutino obratno, torej telefon izklopi WiFi. Enak lahko narediš za službo. Kdor uporablja brezžično povezavo za Android Auto, pa mora naredit dodatni rutini, ko se telefon poveže na bluetooth avta, vklopi WiFI, ko ni več povezan, ga izklopi. Poraba baterije je za te funkcije minimalna, precej manjša, kot če imaš stalno vklopljen WIFi.   Vse te funkcije se da izvajat tudi z aplikacijo Tasker.   Obstaja tudi Intelligent WiFi, kjer se WiFi na krajih, kjer ga pogosto uporabljaš vklopi avtomatsko.  
    • Nekoč mi je nekdo razlagal, da kočije imajo pogon spredaj, avtomobili pa zadaj...      
    • Bemtiš, da resno začenjam sumit, da mi mobitel prisluškuje.   Sem se z @YavarYe X6V6 pogovarjal in sva se zmenila, da mi nekaj pošlje po pošti. Brez SMSov, brez FBja, samo pogovor. In glej ga zlomka, v treh dneh sem dobil že peti SMS v stilu: "Na vašem paketu ni popoln naslov, kliknite na našo povezavo in vnesite točne podatke". Prej tovrstnih SMSov nisem dobil že vsaj eno leto, če ne še več. Zdaj pa takoj nasledni dan po POGOVORU...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.