mazda premacy ditd ne v?ge
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Aha, policijska ura je pa res pomagala, ker so jo imeli povsod, a ne? Ups, ja v Francoski Gvajani so jo imeli. Obstajajo države, ki se niso šle te norije pa so ravno tako prišle skozi s skoraj enakimi rezultati, kot države, ki so se šle ukrepe na meji tiranije. Ja res je so bile celo take, ki so imele še bolj fašistične ukrepe od naših pajacov ampak, a je to res razlog za opravičevanje nesmiselnih stvari brez logike, kar tako na povprek pa kljub temu, da so se izkazale za neumne jih niso hoteli vrnit nazaj, ker so mislili, da bi s tem priznali napako. Policijsko uro so trajbali neverjetnih 170 dni, lovili tekače po okoliških hribih, če bi prestopili meje občine. Je blo to res potrebno... ni bilo, ampak so pa uživali v tem, da so ljudem grenili življenje in se šli diktaturo in avtokracijo. Meni nikakor ni žal, da so se razmere po koncu leta 2022 spet normalizirale in da smo lahko normalno zaživeli brez vladavine neustavnih odlokov. Ja žal je morala Ukrajina najebat, da se je fokus preselil iz Covida na vojno med Rusijo in Ukrajino. Zanimivo, praktično čez noč Covid ni bil več pomemben. Sicer ne vem kako je bilo pri tebi, ampak mi smo prvih 14 dni zapiranja države pripravljali sisteme in mašinerijo za delo od doma Praktično čez noč smo se lotili tega izziva. V nekaj dneh je bil vzpostavljen sistem, v 14 dneh pa smo pripravili 1500 računalnikov, da so lahko ljudje bili doma in celo nekaj delali. Ja 14 dni se je delalo od jutra do večera, dva zaporedna vikenda brez počitka, da smo vzpostavili alternativno delovanje bančnega sistema. v 14 dneh sem imel narejenih 160 ur, če bi šlo do konca meseca tako bi jih imel okoli 350. Ja skregano z vsako delovno zakonodajo, ampak takrat se je bilo treba žrtvovat. Tako žrtvovat, da ti nekdo reče, da ne bo prišel po mašino in da naj mu jo še dostavimo domov, ker se boji Covida in da se bo okužil... takmu bi pa res najraje dal 2 do 3 okol kepe.
-
Naredi kot je @Alex napisal. AC 👍 Ne rabiš olja menjat na 1000 km to se ne dela več, ni pa nič narobe! Olje ti nebo pil brez skrbi, pusti UI.... 🥴 Pa srečno vožnjo primorka....
-
Sej ne gre zato, da bi mi delo presedalo, kvečemu nasprotno, celo všeč mi je ker je dinamično in živo in totalno raznoliko. En da n ni enak drugemu... edini problem je, da ga je pač preveč za normalno funkcioniranje. Hočem povedat, da ne bi rad šel stran, le nekoliko bi si želel razbremenitve, pa da grem lahko na dopust za 2-3 dni pa da, ko pridem nazaj me ne čaka delo še za vse te tri dni. A sem prezahteven v svojih željah?
-
Ampak ravno to se najlažje doseže z vožnjo po lokalnih cestah. AC je navadno popolnoma konstanta z obrati. Tko, da mogoče pa uporaba lokalnih cest ni napačna odločitev pa še lažje se je ustavit, če je treba karkoli nastavit. Ko je avto nov je težko takole na slepo iskat menije in gumbe.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.