Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Da te popravim: "Drugače pa on stanuje v Strunjanu". 😁 In, kako je gleženj? Kje si pustil kolo med plavanjem?
-
Predstavitev Mazde 6e od Mazda Schuster ... Zanimivo, da so pri Mazdi 6e spet aktivirali moznost odpiranja in zapiranja oken preko daljinca ... ali celo preko aplikecije ... Ce si v dosegu bluetootha (cca. 10 metrov), se stekla popolnoma spustijo, ce pa gre preko interneta... torej, ce nisi v blizini avta pa sem odprejo samo za nekaj cm...
-
Danes sem naredil en "Duatlon".😊 (manjkal je še tek za triatlon). Zjutraj v temi sem štartal s kolesom (da sem izprobal sproti še novo led luč za kolo). Pa tudi da vidim, kako je kaj z gležnjem. Nato je sledilo še vsakodnevno plavanje v Strunjanu. (ja, sem šel kontrolirat, kako napreduje kao "poroka" od pernatega.) Parkirna mesta za bivše so bila še prazna. Se je pa Janči Plestenjakov nekaj motovilil tam okoli. Drugače je pa on Primorec, saj stanuje v Strunjanu. 😉 Tako pravi.
-
Tale Selmar ma več informacij o Mazdah, kot Mazda sama Če so pa te debate potekale za šankom, pol pa sploh veš, da je 100%.
-