Skoči na vsebino

Mazda 2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

V Makomi Nm so mi rekl da ga nebo za slo trg ,....

kk da ne... pr selmarju so rekl da bo kmalu pri?el, ne vejo pa kdaj... <_<

If in doubt, flat out... 

Napisano

kk da ne... pr selmarju so rekl da bo kmalu pri?el, ne vejo pa kdaj... <_<

Ma ne z tako majhnim dizlom, zakaj ne delajo vrdnih kosilnic dizel ?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ma ne z tako majhnim dizlom, zakaj ne delajo vrdnih kosilnic dizel ?

ker pol bi mogli moski kosit cel dan (sej ves majhna poraba pa to) :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

ker pol bi mogli moski kosit cel dan (sej ves majhna poraba pa to) :D

Pa nimajo vsi tako velikega vrta za pokosit. <_<

Razen ker ima dizel ve?ji navor pri manj obratih, potem bolj po?asi kosi. :zvizga:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

dejte se dr?at teme o avtu ne pa kosilncah... <_<<_<

raj pomagajte najt kdaj bo mazda 2 dizl ker bi jo rad in?truktor ko se poznamo za A? nabavo...

If in doubt, flat out... 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Vrhunski čeh. Sem ga uvozil lastno ročno za prvomajske.  
    • Kupil letno vinjeto za Netopirja in začel malo hitreje nabirat kilometre in po nasvetu dr. Pelka, tudi ga lahko začnem malo bolj "stiskat", ker sem že naredil nekaj km odkar je dolgo počival. No pa nad "stiskanjem" nisem pretirano navdušen, ker pije ko svinja, a ne da pa ne kaj dosti od sebe; po občutku je bil predhodnik 3.0 Z4 prej do 200kmh, kot tale do 160, ali pa je še celo večja razlika, heh. Moram začet vsakodnevno umirjeno vozit Getz-a, pa bo potem kvalitativni preskok ko poletim z Netopirjem, oz. menjava jermenice, motorna optimizacija in obljubljenih 220PS mu ne uide, v kratkem, itaaak,  no pa bo še vedno ostalo nekaj primanjkljaja, ampak bo za polovico bolj znosno.     P.S. Bini bi rekel, če imaš manj kot 8s 0-100kmh, je to dober rezultat. Za kurz-a od SL-a pomoje niti ne :)))
    • Ne moreš tako gledat... Zadnji dve leti za na Jadran moraš met kr nekaj pod palcem. tako da prihajajo vseeno bolje situirane familije, kot pred desetletjem ali dvema. Zato so tudi avti boljši, ampak to ni povprečje. Sicer naj pa @jures pove, ker verjetno je on videl največ Evrope od vseh tule na forumu.
    • Seveda ti vse povrnejo, a moraš plačati, tudi v Italiji. Edino, če greš v javno zdravstvo, ki je v ritii, ne. Mi imamo vedno narejeno najvišje zavarovanje, kar obstaja, a smo morali tudi na Portugalskem plačati obisk zdravnika.  In potem smo dobili doma povrnjeno.Soseda si je na smučanju zlomila nogo (v Dolomitih).Peljali so jo z snežnimi sanmi, nato z rešilcem do bolnišnice, kjer je Imela operacijo.  Plačati je morala račun 4500€. In to motaš plačati, preden te odpustijo. 
    • Pridejo čez mejo pa kr ne znajo več vozit. Po prehitevalnem brez potrebe al prehiter al prepočas. Samo sa ne bi normalno vozili, ker to je smrten greh al kaj. Men je fascinantno, da 90% tujcev s prikolicami al pa avtodomi ne znajo uporabljat tretjega počasnega pasu. Ne ker to je očitno sramotilni pas. Dej mi razloži kako švaba zna peljat v Germania lepo po vseh treh pasovih, ko pride k nam je pa desni na tripasovnici kao prepovedan al kaj.    Jaz se, če je le možno z avtom peljem po skrajnem desnem lepo 130-140km/h pol moram pa dva pasa zamenjat, da grem mim jodlarja al pa švaba z avtodomom al pa prikolico, ki se vozi 90-100 po sredinskem. Men je to tolk neskončna misterija, da ne vem kaj. Pol grem po levi mimo in spet dva pasa na desno z mislijo "no zdej me je videl in mu bo vklopilo". A ma ne ne ne... on se ne da, še naprej po sredinskem v klanec z manj kot sto.   Zanč je en prometni strokovnjak lepo rekel... Slovence smo že naučili, zdaj moramo pa še tujce - govoril je sicer o reševalnem pasu, ampak mislim, da je notri še velik drugega v tej izjavi.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.