?i??enje zraka v hi?i
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Pa kaj je nekomu treba tega stresa, da gres na pot in moras non stop gledati porabo, ne smes vec kot 100 km/h, imeti stalno pripravljen zemljevid s polnilnicami, na koncu pa prišparaš za sendvič in pingo sok. Aja, pa še mali Zoe na AC je cel stres ko te kamioni nažigajo iz obeh strani. Ni to glih sproščujoča vožnja. Evo za primerjavo, včeraj sem nabutal svojo M6 do zadnjega kotička, med drugim sem dal v prtljažnik tudi baterije za malo sončno elektrarno, ki jo imam v Fažani, pol sem pa notr vrgu še psa, mulca pa ženo. Avto je bil fajn poseden, pomoje sem vozil 350-400 kg. S svojim dinotom sem se privlekel v Fažano s porabo 7,1l s tem da sem po AC vecino casa vozil 120-150 km/h, odvisno od tega koliko mi je dopuščal navigator, beri žena. Edini stres, ki sem ga torej imel na poti je bil, da ga nisem mogu bolj pritisnt.
-
Tako na hitro...kaj takega po moje...če je mehka kovina... Bom pa še bolj prebrskal doma... Just a moment... WWW.KNIPEX.COM
-
Mislišvna eni strani ploske.. ne-niso....so bolj za zmogljivost ne glede na finiš. Če se ne motim...pač sklepam🙄...tiste prečke so iz medenine? Ima Knipex "vse živo", in pri npr. elektroničarskih vem,da navajajo kak tip "ugriza" oz. ostric gre pri kleščah. Sem lih na šihtu...bom proti večeru prebrskal in pogledal,kaj imajo vse za tak namen in objavim.
-
Se pogovarjata Rus in Slovenec: - "Mi imamo rudna bogastva." - "Mi imamo pa Goloba." - "Mi imamo mogočno in močno vojsko." - "Mi imamo pa Goloba." - "Mi imamo nacionalni ponos." - "Mi imamo pa Goloba." - "Pa vi nimate nič drugega kot Goloba?" - "Če bi vi imeli Goloba tudi vi ne bi imeli nič drugega..."
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.