Stayerc Napisano 29. september, 2009 Prijavi Napisano 29. september, 2009 Pozdravljeni. Sem nov na forumu. V bli?nji prihodnosti imam namen kupiti RX-8. Sli?al sem nekaj da imajo baje probleme z motorji, ter da so enim menjavali motorje pri 80.000 kilometri. Koliko imajo ti motorji garancije, ter na vse kaj moram paziti pred nakupom tega lepotca ? Citiraj
Vato Napisano 30. september, 2009 Prijavi Napisano 30. september, 2009 lp tudi jaz sem nov na foromu. Prav tako mene zanima nakup mazde rx8 pa sem vido da tema ze obstaja in nisem hotel odpirati svoje. Tudi mene zanima, na kaj moram bit pozoren pri nakupu mazde rx8, kak je z zivljensko dobo s temi wanklovimi motorji?In koliko stane menjava starega motorja, za nov motor? pa zanima me se kolko nasploh stanejo kasni redni servisi za mazdo rx8? lp Citiraj
RX-8 Napisano 6. oktober, 2009 Prijavi Napisano 6. oktober, 2009 Uporabita funkcijo i??i, ker je ?e malo morje napisano glede tega. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.