Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

H kateremu uradnemu serviserju se spla?a iti, v Ljubljani?

Oz. kdo me bo najmanj nategnu? :D

Morm na redni servis in ne vem kam...

Huh, to je pa ?e tema za v sexchat. :blush:

Pri serviserjih je tako da ti te?ko dajemo priporo?ila, ker vsakdo ima lahko neko svojo izku?njo (pozitivno ali negativno) pa to ?e vedno ne pomeni, da je servis dober al pa slab.

Meni osebno gredo najbolj na roko pri Gami v BITC-ju, ampak slabih izku?en nisem imel niti z Interclassom (v?asih sem veliko tam servisiral predprej?nji avto KIA) in pa tudi na A-cosmosu v ?i?ki so mi uredili tako kot je treba.

33112_1.png

Napisano

Tako je.... neko? je bila to separirana firma... zadnje 2 leti pa so vsi pod isto streho... ampak so tu v BTC bolj kul.... :bravo:

Feel free....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Bi se pohvalil po tem, ko sem zjutraj našel mizo na travniku, jo zapeljal nazaj ob hišo, miza pa je v drugem poskusu šla direktno v avto. A se takim reče budala ali kako že ...    
    • Ja imam zavarovano vse pri Generaliju, hišo in 3 x avto tako da imam neke skupne popuste.   Za mazdo 6 2,5l, homura, letnik 2023 sem plačal ta mesec 800 eur polni kasko z vsemi možnimi kombinacijami in odkupom 1 škode. Edino kar nimam na polici je asistenca.   Za mazdo CX30 2,5l, nagisa, letnik 2025 sem plačal lani 580 eur polni kasko z vsemi možnimi kombinacijami in odkupom 1 škode. Edino kar nimam na polici je asistenca.    
    • Jaz sem imel trgovalni račun in sem jih prvi dan prodal po nerealni vrednosti.
    • Ampak, sej niso dost zgrešili. Avti ratujejo grdi, smovoznost je trend.... edino kar so kiksnli so družine z dvema otrokoma.
    • Nič, ker kot predhodno v debati ugotovljeno, tisti ki imamo nad 120 Evrov, lahko dobimo samo delnice, ne izplačilo denarja . Vse lepo in prav, ampak najprej moramo odpreti trgovalni račun na eni borzni hiši ali banki, kar pa ni zastonj 🤑, da lahko sploh prenesemo delnice. Se pravi so nas na lepi način žejne peljali čez vodo, ker folk se s tem ne bo ukvarjal, da bi moral nekaj plačevati da dobiš na koncu verjetno nič. Izjema so verjetno tisti, ki se z delnicami že ukvarjajo in imajo račun. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.