Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• No, če koga zanima pri 6ki, G194. Čez vikend vožnja v Salzburg in nazaj. Povprečna poraba 6,8. Vozil sem bolj po omejitvah. Tu lokalno vozim povprečno 9. Res se kratke relacije in šibanje po avtocesti pri nas kar poznajo pri tem motorju.
    • Pol se mi pa prodajalc ni v nobeni stvari zlagal saj mi je priporočal G motor... Glede mojih potreb pa tudi glede cenejših servisov.    Tako, da vsaj vem da je bil pošten do mene... 🙂
    • Bi mi znal kdo s tega foruma izdelati tako kitaro?       Vključno s kovčkom...
    • Tminsk dohtr dobil nov avto!   Sicer iščem po medijih, če so kje objavili članek, pa je večinoma glavna novica Anže Kopitar, Poroka na prvi pogled in lepotni popravki Sydney Sweeney ...
    • Sm kmet an s hribu doma, pei ... ... ...   36€ za kilo?  Ker edino tako pridejo na 90.000€ za 2.500 kg... Pa tudi, če rečemo, da je tista zlomljena ključavnica, ki jo omenjajo, vredna 10.000€, je torej meso po 32€ za kilo...     Mesarju ukradli dve toni in pol mesnin, škode za 90.000 evrov | 24ur.com WWW.24UR.COM 22-letnemu mesarju iz Haloz Marcelu Stojnšku so tatovi ukradli približno dve toni in pol mesnih izdelkov. S tem so ga oškodovali za približno 90.000 evrov.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.