Sishi Napisano 18. maj, 2005 Prijavi Napisano 18. maj, 2005 Uporabnik pravi: Vsevedu so banali nick? KAALman a mi lahko to razlozis :ne vem: ?Al pa ce kdo drug razume.... Hud link (WTF je to?):http://www.mobisux.com/tabla/showflat.php?...b=5&o=7&fpart=1Sem se smejal do 1.00 zjutraj..... P.S. KAALman zdej si me se na mobisux navadu....sploh vec nic ne delam na sihtu...sam po teh forumih se navlacim...... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
vuk Napisano 18. maj, 2005 Prijavi Napisano 18. maj, 2005 Mobisux je ja zakon...banali pomeni da so ga za?asno izklju?ili iz foruma oz. dostop z tem nickom...ker si pa? zagovarjal Mazde malo bolj ognjevito so se pa? zajebavali...lp vuk Aja jaz sem tud na suxu... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
eye Napisano 18. maj, 2005 Prijavi Napisano 18. maj, 2005 copy: "Mislim da ima na strani napis "Mariborske plinarne oz. Plinarna MB" ce sem prav videl. Mogoce kje pusca plinovod Se pa ze celi dan prevaza po mestu s tem... celo po pes-coni" 1 izmed odgovorov .... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.