Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

pozdravljeni

nekaj ?asa nazaj mi je na sprednjem kolesu stisnilo ?eljusti in pri?li smo do spoznanja da bo potrebno menjati gumice na cilindru koles.

Po opravljeni menjavi pa mi zavore primejo zelo nisko in zelo nesigurno tudi odzra?ili smo ze ve?krat vendar vedno isto kaj lahko storim lp

Napisano

pozdravljeni

nekaj ?asa nazaj mi je na sprednjem kolesu stisnilo ?eljusti in pri?li smo do spoznanja da bo potrebno menjati gumice na cilindru koles.

Po opravljeni menjavi pa mi zavore primejo zelo nisko in zelo nesigurno tudi odzra?ili smo ze ve?krat vendar vedno isto kaj lahko storim lp

Najprej zamenjaj mehanika, potem bo zadeva stekla.

Od kje si ?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Nagnusna je pa SDS falanga, ki tole tragedijo izkorišča za predvolilna obračunavanja.... tud par dni ne morejo počakat vsaj zaradi piatete. Res so gnusobe ogabne. Je pa zanimivo, kako se ciganske rabote vedno zelo okrepijo v predvolilnem času, če takrat ni na oblasti gologlavi. Človek bi še kaj posumil, glede na dolgo zgodovino takih in podobnih dejanj.
    • Prva politična poteza... Katičeva je že odstopila.   Druga...Pokljukar?
    • Naslednje gume gredo gor definitivno celoletne glede na malo prevoženih km in pogon AWD, izbor bo padel verjetno med Continental in Goodyear......
    • hudo slabo smo padli kot država, ne samo na tem področju tudi na veliko ostalih....ne glede na vse hude nebuloze EX-YU so bile tam vsaj osnovne zadeve urejene (ali pa si bil v zaporu), danes pa je to posledica turbo kapitalizma (kjer vsak gleda samo na svoje ugodnosti, koristi ter kako se bo finančno okoristil - bodisi tajkuni, bodisi izigralci sistema kot so razni cigoti in podobna zalega, ki izkoriščajo dobrobit Slovenije kot države in socialnih ustanov) ter vsesplošnih človekovih pravic in enakopravnosti, kjer se vsak, ki se spomni lahko "izgovarja" na kršenje pravic, prekomerno uporabo sile, itd....(bi morali malo zaostriti pogoje za bivanje, državljanstvo, upravičenost do socialnih transferjev, zdravstva in potem bi bil hitro red :), ampak očitno ni interesa, so drugi cilji za politike bolj pomembni, navaden folk je pa kolateralna škoda.... v KR npr vpisovanje v vrtce v albanščini, wtf ?!?, poleg vzgojiteljice prevajalec/prevajalka, ker mulac ne zna slovensko in tastari samo z glavo kima, da mu lahko vzgojiteljica kaj razloži....vsi na sociali (navaden folk pa plačuje vrtec po 500€), avte pa večina, ki dveh stavkov ne zna povedati in so vsi neki peki in gradbinci, vozijo v rangu 50k+ €.....no comment.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.