Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni!

Zanima me ali je kdo (predvsem uporabniki Mazde 5) imel ?e podobne te?ave. Sploh v tem ?asu, ko se zunaj segreje tam do 25 in ve? stopinj mi med vo?njo kadar avto zaniha cel ?as ?kripajo zadnji amortizerji. Lansko leto tega nisem opazil, letos se je pa to za?elo takoj ob dvigu zunanjih temperatur. Zvok je prav mote? in ?kripa kot kak?na stara zvo?ena kripa. Ali je kdo ?e imel podobne te?ave?

Mislim, da bo treba obiskati serviserja in po mo?nosti uveljaviti garancijo... :angry:

Lp,

Napisano

Kar na servis - znana serijska napaka, veliko napisanega tukaj.

Menjava gumic in po potrebi (po pregledu) amortizerjev - meni so menjali gumice + 1 amortizer.

P.s. Pa ne iti v Kranj - ker mi je hotel le namazati gumice v LJ so pa menjali kot je treba

Hvala za informacijo! Bo zgleda res treba kar servis kontaktirat in stvar zamenjat!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ne gre za to...gre za to,da zločinski komunistični rezim prizna svoje zločine nad slovenstvom,ali pa vsaj pusti normalen,nasi stopnji civiliziranosti primeren pokop vsem,ne samo nekaterim žrtvam vojne. Prvo se zaradi omejenosti v glavah ne bo nikoli zgodilo. Glej še enkrat svoj komentar:     Torej zaradi takih zabitih...vedno znova in znova moraš rovariti po ranah in prcati,ker misliš,kako prav imaš...a v bistvu imaš le majhno samopodobo...administrator pa tak....mene bi hilo sram.   Drugo pa...normalen pokop vseh žrtev-bi bil že zdavnaj čas,če nočemo še dalje gledati propad naše nacije...ker tako se med sabo prepiramo,drugi nas pa molzejo.
    • Ti bi že zdavnaj moral vključiti odvetnika. V našem Slovenistanu je pač tako, da dokler vse deluje, so vsi sladki(ne glede na znamko), ko pa se pojavijo težave, se pa delajo nevedne.  Če je vse kar pišeš res, se te verjetno hočejo losat, ker vedo, da je avto limona. Pohlevni ljudje pri nas ne dosežejo nič, tečnim pa marsikaj rata.
    • Zdravo,    razmišljam o nakupu Mazde3. Prebiram da so bencinarji ok. Bo bolje poiskati rabljeno (cca 2022-2024 letnik), kot vzeti novo - kakšne so kaj te novejše? Jih ni ravno veliko, zato verjamem da tisti, ki jo ima, je ne da    
    • Predvsem Jože Možina je referenca ja... a pol naj ti jaz Božota Repeta dam al pa Zmaga Jelinčiča? Kr neki res    Pišeš pa tako, kot da nedolžni domobrančki niso nikomur skrivili lasu. Na sv. Urhu recimo je bilo samo letovišče al kaj.     
    • Čisto tako enostavno,kot ti pišeš ni. Vsak je svojo juho kuhal,in tudi revolucionarji so se pečali z okupatorjem...pa naj skrivajo kolikor hočejo. Meni gre bolj za slovenstvo in to,kar se je dogajalo po vojni...da bi svoj narod klali-to še fašisti niso delali...ma,da bi samo klali,pa so v imenu revolucije delali še kaj hujšega.   Pa ajd-kar je bilo je bilo....a da ne pustiš normalnega pokopa-tukaj se skriva tista pokvarjena srž,za katero bo levi pol potreboval še zelo dolgo,da se ga bo znal otresti.    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.