Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Vem. Tudi jaz trpim v taki vožnji. So bli določeni razlogi, da nisem smel hitro čez ovinke.....
-
Saj,glede na to,da Mazda skoz nekaj "sraufa" na svojih avtih in optimira...vsako leto nova nastavitev zmetenja,sedežev itd...vsaj pri stari CX-5 je bilo tako....zna biti,da bodo hitro spremenili🙄. Bi bil vesel,če bi tipke,gumbi itd. ostali. Je sicer res,da jih tako ceneje stane...a redundanca je zmeraj dobra...če dela seveda. Z službe (lokomotive in potniške garniture) pa imam izkušnje,da tudi redundanca ne dela zmeraj,kot bi morala.... Težka bo🥺
-
Tut jaz se pridružujem temu. Petrolov app je zakon iz tega naslova, da poskeniraš QR pri ročki, tankaš in se direktno odpelješ. Potem pa še gledaš v špeglu zmedeno mamco za tabo, ki ne upa tankat, ker nisi šel not plačat 😄 Kar se pa samih ugodnosti tiče, pa točke porabiš potem za popuste na Petrolu ali njihovi spletni. Sem vzel moji nek sesalc 100€ cenej zato. Dobivaš tut razne gratis kave, malice, pranja vozila... Itak tankam kurilca 1500-2000l letno in se mi teh točk nabere kot listja, potem pa še od goriva. Ampak to, da ne rabim notr hodit v vrsto stat je glavni razlog, da mam app. 👌
-
Enaka pot včeraj poraba 4,4 🤣ampak vožnja po omejitvah je muka.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)