Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ej prjatu, ne vem če si našel pravega za jebat. Jaz nimam dneva bolniške, pa vse dni sem bil na delovnem mestu, da sem lahko servisiral, prestrašene, ki so se skrivali doma in cvilili, da bo konec sveta, če bo samo prst pomolil ven. Ukrepi so se pa izvajali tako na pamet brez premisleka ali analize po nekem času in vse prevečkrat kontraproduktivno. Vsa znanja iz medicine so vrgli v koš v trenutku in razlagali čisto nekaj drugega kot so bila več stoletna spoznanja. Da ne bi kdo kontriral so na začetku zamenjali strokovni vrh NIJZ-ja in gor postavile dobro plačane opice, ki niso dvomile v zastavljeno agendo. Kaj češ lepšega, še dohtarje enormno plačaš s kovid dodatki pa je mir zagotovljen in se lahko v miru dela veselica z ukrepi levo in desno brez logike.   To epidemijo so zafurali na polno, ko pa bo enkrat dejansko nekaj resnega bo pa hudič kako ljudi prepričat v to, da zdaj gre pa zares, da zadnjič smo se pa le malo šalili in testirali odziv presranega folka.
    • Hmmm pol mu je pa slabo tole šlo... kako da smo v evropi samo mi imeli policijsko uro pa zapiranje na občine. Dej no, kot da bi virus vedel kdaj ne sme oziroma do kje sme delovat. 
    • Jaz sem se malo prilagodil pa pač ne rinem na AC, ko so konice. Pa zanimivo kar nekako gre. Ni pa slabo vedet, kje imaš alternative. Ja pa pač pot moraš prej preverit, kar je v današnjih časih mala malca.
    • Po moje je bil Golob na TV-ju pa ga je premazal, da se ati ne bi jezil.
    • Verjetno je jasno vsakemu, da se, če se že vozim, vozim po primorki. In na tej se skoraj vsak dan, ob vsaki uri, ob vsakem vremenu, stoji. Če imaš srečo, stojiš manj. Največji problem je iz smeri Kopra proti Lj. Ne, ne hodim k maši, brez skrbi. 😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.