Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Do jutri imam na testu Mazdo CX-6e ...      V garažo gre "glih za glih"  ...         Ko sem prvič zapeljal v garažo, sem moral še za par cm premaknit naprej, da sem jo lahko zaprl ...    Več vtisov pa ko bo malo več časa ... Kar lahko že sedajle povem, da mi digitalna ogledala niso všeč ... Vedno najprej pogledam na normalno pozicijo ogledal, šele potem pogled gre malce nižjer na ekrančke ... Tudi vzvratno ogledalo sem sicer probal digitalno... vendar hitro spet preklopil na klasično ogledalo ...    Zaslon je pa res čisto brezveze, da je tako velik. Tisti del pred sovoznikom je praktično neuporaben... edino sovoznik lahko izbira glasbo ali brska po navifaciji.. kaj dosti drugega pa kolikor sem probal, ni možno. Ni nobene apliakcije tipa Youtube ali kaj podobnega.   
    • Sej ne gre za to, če si dobro prebral gre za simbolno dejanje, ki ni direktno uperjeno proti Petrola ali Molu. 
    • Me zanima, kakšna bi bila reakcija, če bi trgovci rekli, da 24 ur "bojkotirajo" prodajo goriva pa pošljejo zaposlene domov in za 24 ur zaprejo črpalke...   Sicer pa - cepci. Če gorivo potrebuješ, ga potrebuješ. Če ne boš tankal danes, boš pa jutri...
    • Mislim, da nisi razumel bistva...   Koncentacijska taborišča in holokavst je izvajala tako imenovana "arijska rasa" - in je bilo uperjeno proti tistim, ki niso bili "arijske rase".   Slovani so pobijali Slovane...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.