Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Prej sem na Vrhniškem klancu prehitel eno rdečo 6-ko, ne-karavan, Lj tablice. Pa tip se je dobesedno plazil gor.
-
Včasih, ko malo gledat na YT kakšne posnetke, se resno sprašujem, kakšne pnevmatike imajo tam v Rusiji. Malo ga zanese in kar drsi in drsi. Morajo pa biti iskana roba med kakšnimi drifterji... In mene sploh ne gane, če ima težave s premikanjem. Bolj me skrbi, ko se to enkrat spravi v pogon, kako se bo to ustavilo...
-
No, kateri je sedaj premium? 😀 A je nima vsak v svoji Mazdi? In ja, res je ovitek knjižice premium, kot kako poceni usnje izgleda. Takšno, kot je na volanu. Nikakvo.
-
Jaz odprem posodico za zavorno tekočino, dam dol stare ploščice, stisnem cilinder in potem pogledam nivo olja - ponavadi je na vrhu tko da ga moram mal odtočit (vmes vedno redno dolivam/kontroliram), zaprem posodico, test drive, preverim nivo Lahko da se je kaj zgodilo v času, ko je bila posodica odprta pri menjavi?
-
Za naše 6-ke ne rabiš naluknjanih. Efekt zavor je enak le ,da obstaja večja možnost,da ti poči,kjer so luknje.
-