Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Kitajski BYD bo do konca letošnjega leta v Kitajski postavil 20 000 polnilnic moči 1.5 MW po komadu. To skupaj znese 43 JE Krško. Kmalu tudi v Evropi: Kitajci pokazali nov tehnični preboj #foto SIOL.NET Kitajski BYD je predstavil drugo generacijo svoje baterije, ki obljublja izjemno hitro polnjenje in večjo energijsko gostoto. Nova tehnologija v kombinaciji z ultrazmogljivimi 1,5-megavatnimi polnilnicami omogoča... -
Ni čist tko. Danes se opazi malo več avtov na črpalkah. Res pa ni pretirano. Je pa zanimivo; vsa raja na črpalkah s Porschi in Mercedesi. Pa ne vem, če bo poln kesl par evrov dražji.
-
Sem šel takat, ker je bil prazen tank, normalno, nobene gneče. Vse skulirano. Ni panike kot v drugih delih države, kjer baje, da tudi sekret papirja že zmanjkuje.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Ste se že pripravili na konec sveta? Jaz sem se (šel tankat ker mi je že lučka svetila) Situacija na moravški tankštele apokaliptična. Po tleh absorber ker je bilo vsepovsot nekaj polito tako z bencinom kot z dizlom, črpalka za kurilca falila ker jo je odpi.. eden s traktorjem. -
Tudi to ne. Sem že objavljal,pa dajmo še enkrat...o tem govori cca. od 4:30 naprej.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)