Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Težko rečem. 1-2 x na leto pride v poštev 4x4, 1-2x prevoz kakšnih vej s prikolico, ... Lahko bi rekel, da je bila Mazda 3 tolk fajn, da sem se jo naveličal. Avta mi ni težko zamenjat, se nanj ne navežem. Ostaja pa doma Mazda 6 G194, ki bo kmalu imela 40.000 prevoženih.
-
Od sportman333 · Napisano
Kaj točno je bil razlog da si menjal mazdo 3 (ce sem si prav zapomnil) za vitaro?!?...(ce ne drugega meninosebno vsaj vizualno neprimerljiva avta🤣 vemo v katero smer).... -
@dvorjan sem pogledal statistiko. 7.17l/100km po 61.000 prevožwnih km. Vožena večinoma mestno, do max. 15km vožnje.
-
Janez se je vrnil s službenega potovanja v Singapur. - "Žena, zaradi tebe sem plačal kazen!" - "Ja, kako pa to ?" - "Ko sem na cesti gledal vse tiste dobre lepotičke, sem pomislil, kakšno kravo imam jaz doma, PFUJJ.., - pa sem plačal kazen zaradi pljuvanja po tleh..."
-
Morate kupit še Suzuki Vitaro, da boste znali cenit Mazdo CX-30. Črički so original že pri novem (plastika pod števcem pri določenih obratih dobesedno zaropota, znana stvar), glede pokanja v stebričkih so na servisu pojasnili, da bo verjetno s časom izginilo, vdolbina na bleščeči plastiki stebrička je tudi original zaradi čepa, z motorčki ogledal ni težave, ker se preklopijo le z gumbom na vratih - najvišji paket opreme ... Zavarovanje (Obvezno zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO), Pravna zaščita, Osnovna pomoč na cesti, Zavarovanje voznika (AO+) in nezgodno zavarovanje za voznika, Naravne katastrofe, Požar, eksplozija, Nalet na živali, Razširjena pomoč na cesti, Nezgodno zavarovanje za voznika in sopotnike, Tatvina, Vandalizem, Zavarovanje stekla, Polno kasko zavarovanje, Zavarovanje vrednosti novega vozila) pa slabih 500 €, seveda max bonus. Avto je zanimiv, malo poseben. Najbolj pogrešam zvok in uglajenost Mazdinega atmosferskega motorja.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)