Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Drži, sej sem jih naštel pa sem se omejil samo ja Japonce. Mazda je vedno ponujala nekaj drugačnega in hkrati prijetnega in lahko celo rečemo skoraj ekskluzivnega. Po letu 2020 pa je šlo vse nekam nizbrdo. Pa že CX-30 in Mazda3 sta nakazaovala prve posege v krčenje stroškov in maksimizacijo dobičkov samo s tem, da so zadnje vpetje zamenjali z večvodilno v torzijski drog. Že tukaj so zvonili prvi alarmi, da nekaj ne gre ok. Potem rebadge Mazde 2 iz Toyote Yaris pa, čajniz v obliki Mazde 6e, pa Mazda cx-5 brez fizičnih gumbov, ukinitve priljubljenih modelov kot so enoprostorec pa limuzina pa pickup.... Važn da so naredili 8 verzij SUV-ov. Faking osem, pa kot bi se norca delali.
-
Mogoče pa presenetijo in pride novi CX-30 z vrtljivim gumbom 😁 in to leta 2028 kot naj bi bilo prvotno predvideno... (v članku mogoče "zavajanje nasprotnika", fake news...). Po moje ni vse tako črno kot izgleda. Upanje umre zadnje 👍
-
Saj tudi ostale znamke so postale vse po vrsti konfekcijske. Kmalu od daleč ne boš več vedel, ali je to premium znamka ali čajniz. Vsi novi avti vseh znamk so več ali manj grdi.
-
Ne rabi dat noter bende, če je prav mapa narejena
-
Vprašanje je kdo je to naredil, ker če je filter notri zaradi omejenega pretoka plinov skozi filter ustvarja povratni tlak. Če so filter samo odstranili in niso dali not reducirno blendo v pravi velikosti, ki bi simulirala ta omejen pretok, se lahko zgodi, da pride, do napačnih vrednosti na senzorjih. In ravno ekstremne zadeve kot huda pospeševanja, vožnja v klanec in pa spusti lahko povzročijo odstopanja od pričakovanih vrednosti in hopla napaka je tu.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)