Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Zakaj sem izčrpan od dela? Že leta me daje utrujenost od dela, pa sem vedno krivil pomanjkanje vitaminov, pomanjkanje železa v krvi itd. Dokler nisem odkril vzroka. V Sloveniji je 1.964.036 ljudi. Od tega je 485.895 upokojencev. Tako da dela le se 1.478.141 ljudi. Od tega je 477.716 mladoletnih oz. šolajočih in trije, ki že od leta 50 delajo doktorat, tako da za delo ostane le še 1.000.425 ljudi. Od teh ljudi jih je cca 81.246 zaposlenih v vojski, policiji, 76.372 jih dela v vladnih organizacijah, tako da ostane le se 842.807 za delo. Pa jih od tega polovica dela po občinah in upravnih enotah in jih ostane štiristo enaindvajset tisoč štiristo trije ljudje za delo. 1275 ljudi je zaprtih, tako da ostane 420.128 ljudi za delo. 420.126 ljudi je po bolnicah, pri zdravniku ali pa na bolniški, tako da za delo ostaneta le dva. Ti in jaz... Pa še ti samo forum bereš...
    • Ja, se strinjam ... in obratno.   Na eni strani "nepristranski" do levih vlad prizanesljivi biciklisti, sindikati, nekatere nevladne organizacije (Nika), na drugi strani "nepristranska" do desnih vlad prizanesljiva združenja kmetov, obrtnikov, gospodarstvenikov, nevladne organizacije (Primc). Politika se je s svojimi interesi zažrla v vse pore družbe.
    • Mazda Production and Sales Results for July 2026Preberi celoten članek
    • Dva šejka se pogovarjata. - "Obožujem športni tip ženske." - "Jaz tudi. Včeraj sem oženil celotno rokometno reprezentanco..."
    • Starejši možakar obišče zdravnika: - "Rad bi nekaj za zniževanje svoje spolne sle, doktor." - "To je pa čudna želja za nekoga vaše starosti. Vaša spolna sla da je previsoka, pravite?!" - "Res je. Vse je v moji glavi. Rad bi da bi bila pol metra nižje..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.