Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• No pa so končno spackali obdukcijsko poročilo. Rezultat: ne vejo točno ali je blo sredstvo za zatiranje polžev oziroma gorivo za gorilnike, ki je vzrok za veliko zastrupitev, ali pa je celo res možno da se je psička zastrupila z obema zadevama, kar je kar verjetni scenarij. V glavnem, dejanskega vzroka ne morejo določit.   URADNO: Obdukcija pokazala, zakaj je poginila psička - Tačka.over.net TACKA.ZURNAL24.SI Uradno potrjeno: kaj je ubilo psičko po kopanju v Bohinjskem jezeru? Preberite vse o dveh smrtonosnih strupih.  
    • Skor kot, da bi ral temo o tresenju mazdinih zavor hehe 😅
    • V jugi so se tepli, da 101 ni bila bela.   Na celem parkingu sta bli dve ne beli. Prvo je šla temno rdeča, svetlo je foter peljal.   Kot izgleda je bila juga 50 let pred kapitalizmom 😅
    • Ma pač okus. Zakaj bi vozu to dolgočasno prevozno sredstvo? 😅
    • Vozil sem vse tri opcije CX-30, G150 imam doma, X in "mini dino" pa kot testno vozila (cca 500-600 km vsako). Moja opažanja: pri nižjih vrtljajih do cca 2500 rmp je mini daleč najboljši, med X in G150 ni neke opazne razlike. Potem nekje do 4000 rpm so mašine dokaj izenačene, X pa je najboljši v višjih vrtjajih. Je pa res, da v območju vrtlajev, kjer vozi večina voznikov za moj okus zmaga G140.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.