Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Jaz moram zdaj nabavit novo boco, torej čist nov plin in vse... pa glede na to, da grem kar dostikrat do sosedov kampovat... Pa veš, kakšne jemljejo? Plavo boco na INI?
-
Uf, dobra s sifonom. Drugače se takole naredi, jaz sem se držal: https://www.hutterer-lechner.com/upload/HL138NH_PZ.pdf Imam pa štiri hladilne konvektorje, ki so priključeni na izmenjevalec, kjer teče čez voda iz vrtine. Mi je pa letos udaril kondenz na enem čez ker se je zamašila cev od konvektorja do tega HL138 sifona. Menda je tudi problem, če je izmenjevalec nov in umazan še kaj od skladiščenja, transporta. Potem se to pri prvih uporabah na veliko spira in zabije te cevi. Se očisti pa je. Pa neka osnovna letna vzdrževanja so nujna. Drugač pa eno priporočilo. Ko je konec sezone je dobro nastaviti klime na funkcijo ventiliranja brez hlajenja in dobro posušiti izmenjevalec, da je manjša možnost plesni. Pa po koncu sezone se ga še osveži, pred začetkom sezone pa očisti s peno.
-
Zadnje pol leta nič in bi lahko vse skp prodal... Smo pa preigrali nekaj CoD-a in sedaj bomo verjetno jeseni kak BF6
-
Sam gas, ne sekirej se Bolj pomembno je, da ima avto skos dovolj olja (skyactiv motorji radi po 10kkm prevoženih med servisi spijejo kak deci )
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)