Skoči na vsebino

Mazda xedos 9 2.3 Miller

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ima kompressor, uporablja milerjev cikel in je 5 taktni in gre kot pra...a.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

shit, spet dobivam prebliske :zvizga: (ampak ne, n? nebo) :D

sicer tole ni lih draga zadeva :P

http://www.ebay.co.uk/itm/1998-MAZDA-XEDOS...=item1c1dcc7684

The car is registered as 2.5 but i dont know why but its cheaper to insure. :D

Napisano

Ima kompressor, uporablja milerjev cikel in je 5 taktni in gre kot pra...a.

A bej? ga srat, kolk gre pol RX-7? Ko dve pra***i?

Deeyan ne filizofiraj, zrihti to kar ma? pa bo. :hudicek:

Napisano

A bej? ga srat, kolk gre pol RX-7? Ko dve pra***i?

Deeyan ne filizofiraj, zrihti to kar ma? pa bo. :hudicek:

sej pravim, n? nebo :D sm raj? kr nehu gledat in poizvedovat :P

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Al pa ne...   Če otrok težje "zašteka" so taki portali kot je ta omenjen od Andreja Škrabe lahko zlata vredni. Iz osebne izkušnje lahko potrdim,da tam zelo lepo razlaga👍 Pa smo že malo morje cvenka za inštrukcije matematike zmetali...ne rečem-mi ni žal,k so pol tud petke padale...torej ni v otroku problem...vsaj pri nas ne...ok-delovne navade so rak rana,a otrok ni zabit. Imam pa tudi lastno izkušnjo iz otroštva,ko je učuteljico matematike prav malo brigalo,če si štekal ali ne...samo,da je ona imela tistih 2-3 "nadarjene",da se je lahko na tekmovanjih kazala...in sem v petem razredu OŠ šel z šponom naprej....kasneje,ko jo pa nismo imeli več,pa so bile trojke al pa tudi kaj več...   In tudi za hčerko lahko povem izkušnjo,ko so v OŠ jemali razne vrste proneta...morski,zračni itd...in so morali znati našteti npr. razna plovila....in je znala vse našteti...ni pa imela pojma,kaj je trajekt (pa smo se z trajektom že peljali),kaj je kajak itd...sem moral doma vse lepo pikazati,razloziti...z slikami itd...hvala google... Sem na roditeljskem po tem čist popenil,k jih drkajo,da se piflajo na pamet za oceno,a sploh ne vedo o čem govorijo...pa imajo drag projektor,PC itd...vse pripomočke...pa ne in ne otrokom pokazati in razložiti... Sem rekel,da nam iz otrok delajo budale...da mi sploh ni važno kako oceno prinese,samo,da je pozitivna...samo,naj jih kaj res naučijo,ne pa da se piflajo in nimajo pijma o pojmu.   Je razredničarki malo nerodno ratalo...žal.   Skratka-problem je,če nam iz otrok delajo budale...za ocene.  
    • Ja nekaj ja. Železniška postaja je precej manjše območje kot regije, ki jih naštevaš. Smo spet pri hruškah in jabolkah huh? 🙂
    • Ker nekateri ceno bencina vežete na slovensko oblast se nam kmalu zna zgodit, da bo bencin spet po 1 evro, kot sredi leta 2020. V vsaki stvari je nekaj dobrega.  
    • “Kako je to mogoče?” Oče stresel jezo na šolstvo: Na internetu ni niti ene javne knjižnice z razlago matematike za 5. razred - NaDlani.si WWW.NADLANI.SI Jezen zapis o stanju slovenskega šolstva odpira vprašanje: zakaj otrok v 2026 še vedno nima osnovnih...  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.