Guest esx Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 Pozdravljeni! Zanima me ali ima mazda 3 1.4i 2007 letnik zamenljiv filter za gorivo ali ima ta filter na ?rpalki v tanku ? Citiraj
uklopko Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 ta druga opcija v tanku Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Guest esx Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 bom kr v tej temi nadaljeval, da ne odpiram nove ... kako pa je z zamenjavo oljnega filtra, k?na posebna finta al standard tako kot drugot ? nastavek za oljni filter imam Citiraj
uklopko Napisano 27. oktober, 2011 Prijavi Napisano 27. oktober, 2011 bom kr v tej temi nadaljeval, da ne odpiram nove ... kako pa je z zamenjavo oljnega filtra, k?na posebna finta al standard tako kot drugot ? nastavek za oljni filter imam nevem kaj to?no misli? s posebno finto ,ni? druga?e kot pri ve?ini vozil! Je na zelo dobrem dostopnem mestu in menjava tega je izvedliva s zaprtimi o?mi Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Guest esx Napisano 28. oktober, 2011 Prijavi Napisano 28. oktober, 2011 Ok sam ?e tole me zanima. A lahko v ta motor vlijem Motul X-cess 5w40, a more bit olje nujno 5w30, kot pi?e v navodilih ? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. oktober, 2011 Prijavi Napisano 28. oktober, 2011 Nalij in teraj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.