Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Zima je bila nekoč moj najljubši letni čas. Takrat sem bil res stalno kje zunaj.     Pred mnogo leti (tako se začno vse moje pripovedi), malo pod žičnico za na Kokrškega je nekdo parkiral ogromnega kombita. Takrat so bile zime še s snegom. Z Zucukijem Swiftom sem se pripeljal po poti dol od žičnice, in možakar me je prosil za pomoč. Namreč če ga lahko ven potegnem. In potem je moj 700 kil težek Swift visel na štiku na poti navzdol privezan na ogromnega kombita. Na zglajenem snegu so se kolesa Zucukita vrtela v prazno, celo ven iz avta sem pri tem lahko stopil, saj mi ni mogel pobegnit ker je bil dobro privezan. 
    • jezus kristus, te svečke so res precenjene na pooblaščencu, ne razumem kako je to legit da ti jih prodajajo s 400% maržo
    • Mazda 3 BM 1.5 dizel 2017. Fabrika kaže 51 litar rezervoar, sinoć sam malo testirao i pištolj je isključio na 40,3 litara, tj i manje ako se uzme i zapremina cevi za ulvanje goriva. Da li je moguće da je rezerva rezerve 11 litara ili se fabrika nešto zeznula. Plovak je priča za sebe, do polovine rezervoara polako pada i bukvalno se pređe oko 500 km, druga polovina bude dovoljna za 250 km ??? I sad verovati da u rezervoaru ima još 10 litara što je dovoljno za 180 km
    • Ne vem o kakem Puchu sicer pišeš, njegov je par let star in tamočen, kolikor tule berem se ni kaj zlagal
    • To so res premium avti z premium cenami....no zadnjič je kolega na vw passatu dizlu, dsg na uradnem v lj plačal 1600 🤣....
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.