Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Saet sem grešil😄...že četrti baterijski sistem...Metabo CAS,Bosch AmpShare,Makita 7,2V in tokrat Parkside X20V Team. Upam,da me fani Parkside-a sprejmejo v "klub"😂. Je padla odločitev zaradi stroja za kovičenje slepih zakovic. Obstaja Parkside verzija že več kot eno leto...pomeni,da če so bile,so otroške bolezni odpravljene,in tudi cena je kljub že tako lepi ceni še dodatno padla. Nekdaj je bil 65€,ravnokar npr. v nemciji 50€,v četrtek pri nas pa 40€😲. Stroj je na youtube-u tudi dobro testiran,in je "on par" z priznanimi proizvajalci. Je celo brezkrtačni,in zmore kovice do 5mm. Celo kovček so izboljšali-v tej zadnji verziji ima kovček že prave "pante" oz. tečaje...sicer plastične,a že z kovinsko osjo🧐👍. Kdor ve,koliko takšni stroji pri priznanih proizvajalcih stanejo,mu bo jasno,za kaj sem se odločil za ta stroj...običajno so takšni baterijski od 600€ naprej...brez baterij in polnilca seveda. Naslednji dan jih v tistem Lidlu,kjer sem ga jaz kupil (Zaloška)...ni bilo več...normalno,da so razgrebli🙄... V štepanjskem Lidlu sem našel še zadnji komad najšvohnejšega 2,4A polnilca...lih fajn,k lidlovi itak ne hladijo baterije z ventilatorjem...če ga imajo,ga imajo le za hlajenje polnilca,torej-močen polnilec👎,ker visoka amperaža škodi bateriji zaradi segrevanja baterije. Kupil še novejšo 4Ah baterijo z 21700 celicami...da vidim,kaj bo Parkside še ponudil zame zanimivega...npr.prebijač za pločevino bi vzel takoj🤔...
-
Danes zjutraj v pričakovanju sončnega vzhoda.... VID_20260621_053016.mp4
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
@tommzy Ti niti nisi čist na nov na forumu. Lahko bi vedel, da o kakšnem drugem avtu sicer lahko odpreš debato. Ampak o CX30 se pa ne govori slabo in se je ne kritizira. Samo boga zahvali in bodi tiho da ti je bilo dano končno dokopati se do premjium vozila.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)