Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Od sportman333 · Napisano
Srečno prodajo👍, res me iz firbca zanima za koliko boš prodal avto, jaz sem prevzel matrixa, isto letnik 2006, bencinc, 1 lastnik in 145k km, kjer so ga v salonu v primeru menjave staro za novo ocenili na 100€ 🤪🧐😉 -
Ne razumeš... to je bilo nujno, ker če ne bi dajali dodatke zdravnikom bi mi vsi pomrli od korone. Ko je blo pa 1x korona dodatkov konc je bil pa Holob kriv, da jih ni blo več pa mu je Fides(z) stavko skuhal, ki baje traja še danes, oziroma bo trajala do konstituiranja nove Janševe vlade.
-
Pred leti je v sobotnem delu pisal urednik avto priloge, kaj ga najbolj moti. Tudi zapisal je, rivanje ob koncu pasa, ki se ukinja. Napisal sem jim mail, s povezavo do AVP-ja, kje je razložena zadrga. Nikoli niso odogovorili, niti objavili nit. Sem pa nehal Delo kupovati potem v kratkem.
-
Zato mi je pa tak luskuz se voziti z vlakom v službo. Prišparam na stresu. Žal, če grem parkrat z avtom, se potem vse povrne
-
Ja ampak, ko ti nekdo ONEMOGOČA, da se dejansko kot edini pravilno vključiš in z najmanjšim možnim povečanjem gneče, takrat pa ti mora ODPIHNIT POKROVKO. Klinčevi cestni šerifi in razni DeSUS vozniki, ki so požrli vso pamet tega sveta, a pojma nimajo o predpisih in varnosti v cestnem prometu.
-