curko Napisano 11. december, 2011 Prijavi Napisano 11. december, 2011 V?eraj zve?er sem opazil da mi ne gori lu?ka za za zadnje steklo in ?e nekaj ?asa mi nagaja opozorilo za zadnji pas gori mi zelena lu?ka tudi ?e nisi privezan mogo?e kdo ve kako se popravi? -zamenjati ?arnico in kje kupiti tako ?arnico -popraviti opozorilo za pas se opravi?ujem za kakovost slik Hvala Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
jures Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 Kot prvo, to ni lu?ka za zadnje steklo, ampak prvo steklo - ?e ima? na AUTO tudi ne gori - pritisni in takrat mora goreti. Zadnje steklo je tisti mali knofek poleg kro?enja zraka. Lu?ka se da zamenjat - a ko pritisne? knof pa za?ne ?opat zrak na prvo ?ipo in je na displayu znak za to? Za zadnji pas ti je pa ?lo stikalo v zati?u pasa - tam notri je, kjer se zahakla pas. malo preglej ?i?ko na zati?u pasa da ni v ?lusu - ima? na avtonetu veliko razbitih, kjer lahko dobi? ta del - k sre?i je posebej ni del pasu, je le zati? s kablom in konektorjem pod zadnjo klopjo Edit - pozabil pripisati: ta kabel lahko tudi enostavno odklopi? in ?e neha svetiti je res v kablu problem - samo od zati?a za pas pojdi po kablu in bo? najdu konektor. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
curko Napisano 12. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 12. december, 2011 Hvala. Ja pihat za?ne samo lu?ka ne gori bom pogledal pas. lp hvala Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.