curko Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 Kaj bi dal lahko namesto navadnih ?arnic v mojo mazdico da nebi bila tako rumewna svetloba prosim pi?ite mnenja. Kak?ne ?arnice naj kupim. Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
schurda Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 Jaz sem ?e v Astro dajal neke Philipsove s plavim stekom pribli?no nekaj takega: http://www.mimovrste.com/artikel/342011321...CFceCDgodZ3vqSw(Zdej imam na M6 xenon in ne vem zate, tako da so mogo?e pri tebi notri tudi H7 ali H1) Svetloba je bila res bela, takrat sem dal zanje okrog 5000 SIT. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
jures Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 to ali pa Xenon blue osram H1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
RoKo Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 Tele imam na golfu(H7) in so enako bele kot moje xsenonke na M6... http://www.1stautobulbs.com/bosch-bulbs.php Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 Ni ve?jih slik ? Edina dobra stran slik je nalepka, ki je made by ME. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
pozdrav Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 Poskusi OSRAM Nightbreacker PLUS. Imajo jih na mimovrste in celo v bauhausu. Citiraj Pozdrav
dpicul Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 s faceliftom m6 tk so so sen?ili stekla,mislite da je zaradi tega kakovost svetlobe slab?a??enska je kupila i30 in je razlika v svetlobi o?itna, na mazdi svetita kot sve?e, na hjundaju pa res kot beli dan. Katere ?arnice priporo?ate? to je opazno ?e toliko bolj ko je vreme de?evno.. Citiraj
jures Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 A je kdo ?e pucal le?e? Jaz mam iste ?arnice na zasen?enih, dolgih, meglenkah, samo svetloba meglenk ali dolgih je totalno druga?na - bolj?a kot zasen?enih... Ajvar - na ZS kolk je X komplet pliz - arbajt + roba Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
curko Napisano 12. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 12. december, 2011 Zanima me ?e kdo kaj ve kje bi dobil v sloveniji meglenke za mazdo (spodnje). Hvala vsem za odgovore bom poskusil Z PHILIPS-ovim SAMO DA VIDIM KATERE IMAM H? Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
LabiGT Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 kratke H1 dolge H1 meglenke H3 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 Samo spodnje meglenke - a je to obstajalo na M6? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 oboje je blo, cenejse so ble integrirane, drazje pa v odbijacu dol Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 je LabiGT napisal: oboje je blo, cenejse so ble integrirane, drazje pa v odbijacu dol luksuz Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
curko Napisano 12. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 12. december, 2011 Mi lahko kdo pomaga pri http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=9166 nevem kaj naj naredim Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.