Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Si sfalil temo🧐...bi moral dati med vice😄...al se pa sedaj ti norca delaš?!🤨 In pol so našli kaj?...neke pendreke in petarde al kaj...🤨 Kolikor jaz slišim,je tukaj za slišati polavtomatsko in avtomatsko orožje🙄...kot na fronti🥺
-
Prjatu, en je aktiven politik, drug pa že dolgo penzioner. Nekak ni isto ali pač. En ima vpliv, da ti je vladal z odloki mimo ustave, drug pa ne bi smel še na kavice hodit, da se mu ne pripiše zarotniško delovanje. Divje, a ne?
-
Ja, to je pa odvisno koga vprašaš🤔 Jaz sem se odločil za CX-30, ker sem ga imel na testu pri rednem servisu 3ke in sem se takoj navdušil nad njo,neglede nato, da je SUV oziroma crossover.... Druga izbira bi bila pa verjetno 3jka lim. 🤗😉
-
Nisi se zlagal.👍 Sedaj pa povej,če je to kaj nenavadnega,če je nekdo Alfa in ima komando na svojem? A ni tako prav,da če si glaven,si glaven?! V tvoj prispevek namesto JJ vpiši "palček",in imaš takoj drugo stran...samo,da tu zna kdo leteti ne samo iz partije,ampak tudi z službe,ali pa z tega sveta...smo že malce pozabili na Ivana?,pa je spet treba spomniti.
-