Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• V sredo 11.03.2026  sem si v živo ogledal novo Mazdo CX-5 in prvi vtisi: na daleč s strani zelo podobna stari CX-5 in niti ne zgleda tako velika, a ko prideš zraven je kar precej konkretno večja od predhodnice, vsaj za moje pojme. Tudi notri je zadosti prostora tako voznika kot potnikov, prtljažnik pa je kar zajeten. Ogledal sem si jo pri Interclassu in je bila še "konzervirana". Drugače je moj prvi vtis pozitiven.
    • Vseeno pojdi na isti pooblaščeni servi in se poskusi dogovorit o zamenjavi pod garancijo.... Nekaterim lastnikom so že menjali stanska ogledala zaradi odpovedi motorčkov tudi po garancijskem roku Veliko sreče. 👍
    • Zdaj je priložnost da mu še gratis stanovanje očistijo
    • Napadli stanovanje Jaše Jenulla. Svoboda: To so najbolj brutalni prijemi umazane politične kampanje. #video SIOL.NET Aktivist in predstavnik civilne iniciative Glas ljudstva Jaša Jenull je na svojih družbenih omrežjih...   "Ujemite tatu"...se dere tat...   Ja a res mislijo,da je narod tako neumen?😂🤣...oz. kako neumen moraš biti za kaj takega😄...enim se že totalno fuzla...in iz naftalina so potegnili celo Gale-ta😆...v Ljubljani so tudi že vsa kolesa pokradli... Me res zanima,kdo je še zmeraj njihova volilna baza,ker to....nimam besed.   Prave butale
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.