Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Veš...je razlika med narodnoosvobodilnim bojem in "revolucijo"....ker revolucionarji so po vojni pobili in poklali več slovencev kot vsi okupatorji med vojno skupaj. V bistvu se NOB gremo še danes.
-
Ah torej so notr našli pri tebi @Agerg isto spužvo kot sem jo našel sam Zanimivo, ti že kaj piska menjalnik med šaltanjem iz 3 v 4?
-
teh 75 km/h pomeni sam to, da je @Slivka res doma bogu za hrbtom in ni nobenga naselja nikjer, drugače pozabi teh 73 ... ali pa če se kdo ne vozi po omejitvah a ne ne, to pa zih ne bo
-
Potegnil dol BluRay izdajo z Atmosom...so včeraj sosedje "morali" poslušati😄. Hysteria je odlična...cel album je👍. Def Leppard itak slovi kot perfekcionističen bend,in tudi tukaj se niso izneverili. Za moje pojme ena boljših izvedb kombinacije z klasiko oz.simfoničnim orkestrom. Ker me zmeraj moti,če "klasika" dobesedno "ubije" osnovni karakter rock glasbe. Tukaj je le "spremljava" pa še ta je vkomponirana v komade,in ne igra "solo",kar vsaj po mojem okusu ne deluje tako negativno...dobro so naredili👍
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)