mazdaman Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 Mazda ima ?uden zvok kakor da bi cvilil jermen. Isti zvok je tudi ko je avto delal z novim zobatim jermenom, brez pasastega-mikro jermena. Zamnejana je tudi vodna ?rpalka je imel kdo ?e tak zvok? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Mihael1 Napisano 2. julij, 2012 Prijavi Napisano 2. julij, 2012 je mazdaman napisal: Mazda ima ?uden zvok kakor da bi cvilil jermen. Isti zvok je tudi ko je avto delal z novim zobatim jermenom, brez pasastega-mikro jermena. Zamnejana je tudi vodna ?rpalka je imel kdo ?e tak zvok? ?ivjo! jaz imam podoben problem na Mazdi 6 CD!vendar se ne sli?i v prostem teku, ampak takoj ko malo stopi? na plin! pa ni turbina!mislim, da bi lahko bile podlo?ke injektorjev! tak?en sikajo?i zvok se sli?i pa motor je postal za kak?en procent bl len! Citiraj
mazdaman Napisano 4. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. julij, 2012 Verjetno niso podlo?ke, ker je avto to delal z strimi podlo?kami kakor tudi ko sem jih zamenjal z novimi. :ne vem: Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Mihael1 Napisano 4. julij, 2012 Prijavi Napisano 4. julij, 2012 je mazdaman napisal: Verjetno niso podlo?ke, ker je avto to delal z strimi podlo?kami kakor tudi ko sem jih zamenjal z novimi. :ne vem: Aja?ej jst ne morem ugotovit tega sikanja pri dodajanju plina, vendar nekaj se dogaja ker motor ni ve? tko agresiven kot je bil prej. se pozna, da mu neki mnjka. kolk si mel dela , da si menjal podlo?ke? a gre lepo vse razstavt? Citiraj
mazdaman Napisano 4. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. julij, 2012 je Mihael1 napisal: Aja?ej jst ne morem ugotovit tega sikanja pri dodajanju plina, vendar nekaj se dogaja ker motor ni ve? tko agresiven kot je bil prej. se pozna, da mu neki mnjka. kolk si mel dela , da si menjal podlo?ke? a gre lepo vse razstavt? ni bilo ni? zape?eno pa je ?lo vse lepo hitro narazen. Koliko je bilo to ?asa pa ne vem 2 uri, mogo?e ker sem ?e druge stvari delal (zobati jermen, vodna ?rpalka,, olje, filtri,.. pa je bila na koncu ura ?e zelo pozno. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Mihael1 Napisano 5. julij, 2012 Prijavi Napisano 5. julij, 2012 je mazdaman napisal: ni bilo ni? zape?eno pa je ?lo vse lepo hitro narazen. Koliko je bilo to ?asa pa ne vem 2 uri, mogo?e ker sem ?e druge stvari delal (zobati jermen, vodna ?rpalka,, olje, filtri,.. pa je bila na koncu ura ?e zelo pozno. jaz podlo?ke imam, vendar mal cvikam sam mejat, ker ?e je k?na ?oba zape?ena potli...?? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.