Dobrodošel gost ( Prijava | Registriraj )
![]() ![]() |
| Amadej |
4 Mar 2012, 11:41
Objavljeno
|
|
No-Vinko ![]() Skupina: Člani Objav: 6 Pridružen: 31. 1. 2012 Uporabnik št.: 6,874 Model avtomobila: Mazda 6 |
Lep pozdrav!
Pred kratkim se mi je začel pojavljati problem da mi na avtu ročna na prvih nekaj zobnikih sploh ne zagrabi. Oziroma če jo primem in privzdignem je čisto lahka oz. mehka. Mislim da je problem v ''zajli'' za zategovanje (kot da bi se raztegnila) vendar nisem prepričan. Bi bil pa hvaležen če kdo pozna rešitev. |
| RoKo |
4 Mar 2012, 20:35
Objavljeno
|
|
Ricer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Člani Objav: 786 Pridružen: 4. 6. 2005 Uporabnik št.: 278 Model avtomobila: mazda 6 CD SW evo II |
Lep pozdrav! Pred kratkim se mi je začel pojavljati problem da mi na avtu ročna na prvih nekaj zobnikih sploh ne zagrabi. Oziroma če jo primem in privzdignem je čisto lahka oz. mehka. Mislim da je problem v ''zajli'' za zategovanje (kot da bi se raztegnila) vendar nisem prepričan. Bi bil pa hvaležen če kdo pozna rešitev. Bo treba menjati zajlo.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
| M6 driver |
5 Mar 2012, 06:36
Objavljeno
|
|
No-Vinko ![]() Skupina: Člani Objav: 22 Pridružen: 6. 1. 2012 Uporabnik št.: 6,840 Model avtomobila: Mazda 6 |
Lep pozdrav! Pred kratkim se mi je začel pojavljati problem da mi na avtu ročna na prvih nekaj zobnikih sploh ne zagrabi. Oziroma če jo primem in privzdignem je čisto lahka oz. mehka. Mislim da je problem v ''zajli'' za zategovanje (kot da bi se raztegnila) vendar nisem prepričan. Bi bil pa hvaležen če kdo pozna rešitev. Imel sem podoben problem, ki sem ga rešil tako, da sem samo nastavil zajlo. Na naslonu za roke, iz zadnje strani odstraniš plastiko in enostavno s ključem nastaviš vijake. Amapk pazljivo, da neboš preveč! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meni zdaj začne prijemat takoj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
| Amadej |
5 Mar 2012, 19:59
Objavljeno
|
|
No-Vinko ![]() Skupina: Člani Objav: 6 Pridružen: 31. 1. 2012 Uporabnik št.: 6,874 Model avtomobila: Mazda 6 |
Aha super! hvala za nasvet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
| YavarYe X6V6 |
6 Mar 2012, 22:08
Objavljeno
|
|
Majkemi USER. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Admin Objav: 12,499 Pridružen: 23. 12. 2003 Iz: Gorenjska Uporabnik št.: 3 Model avtomobila: Pihalnik |
NE dela samonstavljiv mehanizem ročne zavore na zadnjih čeljustih.
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi verzija | Ura je: 25 May 2013 @ 00:05 |