Jel motor izgleda ko ovaj u atachmentu? (naravno, nemora bit rde?i )
Ak izgleda, to je B8-ME in ima 103hp... ima 16 ventila i jednu bregastu...
Na njega ne gre glava od 1.8 DOHC (BP) 127ks jer ne pa?u in BP ima dost drugih stvari koje B8 nema.
Moja preporuka ti je da proba? naći kompletan 1.8 DOHC (tu ti treba getriba druga, ECU, poluosovine). Iako se taj motor serijski nikad nije ugrađivao u mx-3, pa?e i swap nije jako te?ak navodno...a taj 1.8 je po meni najbol?ji mazdin motor (a da ni rotary ).
Druga opcija ti je da i??e? 2.0 v6 il pak 2.5v6 koji tudi stane u mx-3 al to je malo te?e...
Drugu glavu nemoj ni iskat zato kaj ne pa?e... uzorak ?erafa na bloku ni isti in ne pa?e... mnogi su htjeli od 1.8 SOHC (B8-ME) napravit 1.8 DOHC (BP) al to ne gre
meni je pa ta avto po opisu ki si ga dal, zelo sumljiv . Kot 1 alarm mi je bil 120000km in po?eni obe man?eti. Od znanca mazda 323, nekaj ?ez 200k in obe man?eti mrknili, moja mazda 323 in pravtako nekaj ?ez 200k mrknili. Pomoje ne ravno slu?aj ampak toliko vzdr?i material (guma). 2 alarm, problemi z elektriko - posledica karambola?, 3 problem, razmajana klju?avnica - kilometri??, pa ?e podvozje - npr. na moji stari mazdi je 250k km in na podvozju ?e nobene potrebe po menjavi kak?ne roke, zgloba, ?al?ke ali bilo ?esa, edino amortizerji sigurno ve? niso kot novi.
Po moje najbolje da se re?i? avta, ali pa upa? da ne bo ve? presene?enj
Meni so prve man?ete oti?le na 100 000 a druge na 200 000
Ne se preve? obremenjevat. Reset ra?unalnika za vse mazde je enak, sname? negativno klemo iz akumulatorja in najmanj 30 sekund dr?i? no?no zavoro, potema samo natakne? klemo nazaj na akumulator in to je to.
Prebrano iz mazda service book.
Tocno! Autodata kaze isto to! Isprobano kod mene, imam isti motor ko i ti u mx-3
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jako lijepo! al ja tu imam toliko hrđe da je to prestra?no
jel bio hrđav most?
EDIT: ni stra?njeg stabilizatora??
One day you are born,
The next big milestone
you discover go zoom-zoom
you can't get enough!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani