Moja M5 tut mal trese v leru! edin kadar klima na full laufa ne! in je to normalno!!! moja je vedno na Mazda servisu, pa so rekli da je normalno
Mam pa isto kot ti 1.8 in LPG
Za musko je lahko re?itev tudi FM m3 player: gre? na dealextreme.com pa jih ma? za par evrov!
Stekla: pa? japon?ki so si tole z varnostjo stekel tako zamislili. edino na vozni?ki strani pa more delat, tudi ko ima? vklopljeno varovalo!
Glede ovsetlitve se pa strinjam! ?e je mo?no sonce ,se ni? ne vidi ... ahhh spet ti japon?ki )
PS: ti jo samo redno servisiraj in gasa......
ta 1.6 CD motor ima drga? velik servis 240.000! ?udno ampak resni?no!
Zdravo, a je imel ?e kdo zarjavel rob desnih sprednjih vrat! Avto je 2006 letnik M5
Na levi strani je vse ok, na desni strani je pa spodnji rob ?ist mehur?kast in zarjavel! malo preve? za 5 let star avto :)Jutr grem na servis da vidmo ?e gre pod garancijo!
Izku?nje prosim!
Jst jo servisiram pri AC Kr?i?nik Zagorje in sem zadovoljen! ni pocen , ampak zrihtajo tako kot je treba!
Imam pa isto kot ti M5 1.8
pri men je bil totalno zabit filter in je pihalo skor ni?! pa grelo tut ni! in seveda je trajalo pol ure da odrosi! tudi pod klimo! tsako da nujno preverite filter klime! !
Problem re?en!!! totalno zabit filter!!! zdej pa greje in piha tko k mora!!
vseeno al je topel, al hladen! servis je bil narjen pred 2k km ( mazda servis pr kolegu)
vseeno je tut al je notranje kro?enje al ne
Malo pomo?i please,
se mi zdi da men pr moji M5 bokj slabo piha iz ventilacije ( avtomatska klima). karkoli naredim je isto ( ni va?no kater na?in je izbran. dam ventilator na full, pa se mi zdi da piha pol manj kot je npr. pr scenicu in touranu!!
pa mam gretje na 23, pa me zebe!! hmm mogo?e sem pa ob?utljiv - 30 se bli?a he he)
No v glavnem kak?ne so va?e izku?nje pr gretju v m5
Napisano
ko se je meni nekaj podobnega dogajalo, sem moral menjati celotno klju?avnico na vozni?ki strani! ki kontrolira centralca
Povezava za deljenje
Deli na druge strani