Skoči na vsebino
ropot motorja
Napisano

kolko vem je tam racunalnik od injektorjev. Ko imas problem z vakumi, ponavadi avto ne vlece, v nobenem primeru pa motor ne ropota.

Ra?unalnik sem menjal in dela isto !

Lahko kak?no sliko teka magi?nega ra?unalnika pod fzra?nim filtrom, ker videl sem ?e sva?ta, samo tega pa v ?ivljenju ?e ne. ?zmeden?

Ti ima? eno bedasto te?avo z cevkami,

post-6450-1337939849_thumb.jpg

post-6450-1337940022_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ROPOT PRI SKLOPU JERMENOV MAZDA CD136
Napisano

ROLCE SO VSE MENJANE , JE PA ZANIMIVO , KO JE MRZEL NE ROPOTA , KO SE SEGREJE - MO?NO ROPOTA ....ALTENATOR IN KLIMA KOMPRESOR PREVERJENO VSE OK .. JE PA ?E ENA STVAR TISTA ROLCA,KO JE NA NATEZALCU MIKRO JERMENA JO TRESE ( JE TO NORMALNO ? ) ZATO PRAVI MEHANIK , DA JE SPODNJA JERMENICA IZ MOTORNE GREDI VULKANIZIRANA V GUMO - DOBLA JE KAO LUFT IN OPLETA ZATO TA ZVOK POSEBAJ KO SE SEGREJE .. POSREDUJEM NJEGOVO MNENJE .. ??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ROPOT PRI SKLOPU JERMENOV MAZDA CD136
Napisano

Prosim za pomo? !!

Imam ponovn problem z mojo mazdo 6 d . Vpredelu mikrojermena in zobatega jermena se si?i zvok, kot da melje le?aj v eni od rolc .. MENJAL SEM OBE ROLCI MIKROJERMENA MIKROJERMEN IN NI? BOLJ?E ,POTEM JERMEN ZOBATI Z LE?AJEMA IN NATEZALCEM , isto ni? bolje .. Zaj pravi mehanik da ostane ?e samo spodnja jermenica vlka ki pride iz motorne gredi .. CENA JE ubit ... in ne upam raskirat , da ne bo isto . zvok pa je res zelo mote? posebaj v prostem teku ... JE MEL ?E KDO PODOBN PROBLEM ? LEPO PROSIM ZA NASVETE IN POMO? !!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 vrata
Napisano

imel sem popolnoma enak problem. en teden sem se tako vozil okrog.. pa so se ?ez par dni ?ude?no odklenila :D ..vendar preden sem pri?el do mehanika.. so se spet zaklenila.. Kriva je bila po?ena vzmet v mehanizmu za zaklepanje. :whatever: . 215? na Makomi .. morali so potrgati ?epke za tapicerijo, da so pri?li do mehanizma..

Mislim,da imam isti problem . Jaz sem si sicer naredo pripravo in natuhtal kako mehanizem deluje , zagnal sem ?ipo dol in zadel tisti mosti?ek in so se odprla .. Lahko jih zaklenem in gre normalno odpret ,dokler ne potegne? kluke,ko je avto zaklenjen pol ne gre . Tako da res zgleda da mora bit neka vzmet ... Pa nisi posku?o menjat samo vzmeti ???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 vrata
Napisano

Te?av ni konec :( Je imel kdo problem ,da ni mogo odpret vrat ? Vjutro avto odklenem, ho?em odpret vrata in tema , kot ,da so zaklenjena...,kar je najhuje niti z notranje strani ne gre ... groza tako da se plazim iz sovoznikovega sede?a .... ?e tedn dni . Danes sem se zabavo dve uri in po ?ude?u sem jih odprl,odpirale so se normalno dokler nisem avta zaklenil , vseselja je bilo konec , ista pesem ,zopet ne gre odpret. Je kdo imel ?e tak primer ? Lepo prosim , ?e pomagate ... Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 CD136
Napisano

Pozdravljeni!

Sem lastnik mazde 6 136d l. 2005. Lepo prosim , ?e mi lahko kdo svetuje ali je imel ?e podoben primer. Avto sem kupo pred 2 meseca . Dogaja se , da ob hladnem zagonu skadi kot ,da bi spusto dimno zaveso vse je v dimu in dim smrdi po nafti . Ko se pelje? in ko se zagreje je ok . Lepo prosim , mi lahko kdo pove kaj bi lahko bilo in ?e je napaka huda ??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.