Jaz sem imel problem z vziganjem zjutraj. Je vzgala pa ce pol minute pa crknla in po ene 3 minutah verglanja vzgala komej. Pa sm jo mogu drzat na gasu 2 minutui da se je segrela tok da ni spet crknla . Vzrok pa zelo star filter goriva. Po mnjavi teh tezav ni vec. Mogoce razmislek v tej smeri...
Pri meni se tudi to dogaja. samo je problem drug. V motornem prostoru tam kjer so varovalke je rele za klimo in ta mi za?melca in ne vklopi. ravno danes sem ga spet mal spucal. in zdej vklaplja. efekt je pa isti kot da ti klima nebi delovala. vendar se na obratih zazna da kompresor vklopi... o?itno je za to en drug rele. ta ki pa preklopi na hlajenje pa ne da kontakta.
Moja mazdica ima sedaj nov IMV ventil. Dela ko urca.
Tudi meni se je to zimo dvakrat zgodilo da mi je avto ugasnil po eni minuti ko je bil pri?gan zjutraj (ko sem ?istil sneg). Nato ga posku?am zalaufat, se je kar mal namatral ampak je z mal gasa u?gal. ampak skos te?il k temu da bo crknu. ko sem se odpeljal se je v parih kilometrih tolko vnesel da nisem rabu v prostem teku dr?at gas da ne crkne. popoldne mi pa normalno v?ge.
Avto je mazda 6 136KM 2004
Bi to bil verjetno IMV? Ker ko je segret dela normalno
Moja te?ava pri zvoku je, da mi ob predvajanju CD ob med vo?njo preneha delovati desna stran ozvo?enja. Ob preklopu na FM mi stvar deluje ob preklopu nazaj na CD pa ?e vedno ne. Ko avto ugasnem in ponovno pri?gem ?ez nekaj ?asa zopet deluje (tudi na CD) vendar med vo?njo prej ali slej utihne desna stran. Preveril sem ?e kontakte za radiom. Ter pomislil da gre za napako pri posnetku zpisanem na CD vendar ni to ker enkrat pesem dela na vse zvo?nike nato pa drugi? spet ne. V kratkem mislim vgradit tudi USB in upam da bo na usb delalo normalno tako kot na FM. ?e kdo ve kaj lahko ?e poizkusim prosim naj pove.
V levem ?arometu se mi je nekako zamaknila le?a ?arometa. To na cesti sicer ni mote?e. Tudi snop je normalen. Pa vendar me moti da se vidi da je le?a zamaknjena. Je ?e kdo imel tak problem in kak?na je najhitrej?a re?itev preden se lotim razdiranja okoli lu?i.
Evo pa sem se namesto novega releja odlo?il najprej o?istit obstoje?ega. Enostavno se sname ohi?je ki je z dvema zati?oma zataknjen na dveh straneh. Takoj ob odprtju se je ven usul kup?ek ?rnega prahu, ki ga je bilo polno tudi med samimi kontakti. Kontakte sem spihal in kar se da o?istil s ?opi?em (izredno nedostopno) najve?ji u?inek pa sem verjetno dosegel s premikanjem (drgnenjem) kontaktne plo??ice levo in desno v sklenjenem polo?aju (ima toliko zra?nosti) ter s tem o?istil kontakte. Zaenkrat stvar deluje ob vsakem preklopu. Kar ob testu z ohm metrom ni vedno. Kolikor ?asa bo stvar delovala bo dobro. Ob morebitni ponovitvi napake pa ga bom o?istil v ultrazvo?nem ?istilniku z destilirano (demineralizirano) vodo (tega trenutno nisem imel pri roki).
Na prej?nji strani sem zasledil da omenjate gsm ?tevilko nekega mehankarja. Bi jo bilo mo?no dobit, glede na to da sem novope?eni lastnik mazde 6 2004 prav tako CD136. Pa ?e kje se nahaja mehankar ...
Da si pa ?e malo sposodim temo, pa bi vpra?al ?e je kdo ?e imel problem z zama?eno cevko pranja zadnje ?ipe. Pumpica deluje. Zama?eno ali stisnjeno je nekje med prehodom cevke v kabino in zglobom prtlja?nih vrat. Pa predno se lotim razdiranja tapet po avtu (naj bi ?la nekje pod streho?) raje vpra?am ?e je kdo seznanjem s podobno te?avo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Koristna informacija. Komu si pa dal popravit ?e ni skrivnost. Meni sicer ni? ne ropota pa ima 170000 ampak me zanima zgolj informativno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani